Mivel az Arsenal már nagyon szeretné a Fulham védőjét, elmondták, hogy 15 millió fontért vihetik Hangelandot. Ez az ár még csökkenhet, illetve nőhet, mivel más klubok is szeretnék leigazolni.

Erre a hétre nagy versengést jósol a Fulham, és bíznak bene, hogy az Arsenal kifejezi érdeklődését egy 15 milliós ajánlattal. A norvég védő még máig se beszélt arról, hogy mely hírek igazak, és hogy marad-e.

Azért döntött így a Fulham, mert megtalálták Hangeland pótlását, ha esetleg távozik. Az olasz bajnokságból van kiszemeltjük, név szerint Magnus Troest, akiért a M'Boro, illetve a Stoke is érdeklődik.

Az biztos, hogyha Troest-et más szerzi meg, akkor a Fulham nem valószínű, hogy megválik védőjüktől...

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
15 milka.. Köszönjük de nem!
15 éve
Törölt felhasználó
15 millió???hahahahahahaha ez kurva jóó:D:D:D:D tudod mikor..xdXd 8 ért odadják visszük ha nem akkor viszontlátásra marad a seggén.!azéé ne csináljunk már az arcunkból segget. Világ eggyik legjobb védőét 15 millióért odadtuk és 15 millió ért venénk meg Hangelandot??XDxDxDXDXDXD AKi jóval a Toure szintalatt van..áááááxDXDXDXD
15 éve
Törölt felhasználó
Örülnék neki ha jönne. Vele szerintem tudnánk stabilizálni nagyjából a védelmet.
15 éve
Törölt felhasználó
hát ha 15(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)millát ki fizet érte wenger akkor qrva jó leszXDde fabregas külön kért 1 VKP-t szal nemértem....miért nemakar még venni,lehet h hangelandból vkp-t akar csinálni,vagy mi?
15 éve
Törölt felhasználó
jó de pasti nálunk szinte mindig volt sérült(védelem)

Szólj hozzá