Peter Hill-Wood az Arsenal elnöke szeretné, ha a rajongók figyelembe vennék, hogy mit akar a vezetőség.

Sok olyat lehet hallani, amiben az Arsenalt kritizálják. De senki se figyel arra, hogy a vezetőség mit is szeretne. És elvileg a szurkolók azért vannak, hogy támogassák a csapatot.

"Minden drukkernek meglehet a saját véleménye. De ne számítsanak arra, hogy nagy összegért veszünk valakit."

"A bajnokok ligája valójában azért lett létrehozva, hogy a klubok pénzhez jussanak az eredményeiktől függően. És az Arsenalra nem mondhatja senki, hogy rosszul szerepel, hisz szinte mindig eljutunk majdnem a végéhez."

"Igen szeretnénk nyerni valamit. Ebben a szezonba a Premier League-en lesz a hangsúly. Arséne Wenger vezetése alatt 3-szor nyertünk bajnokságot. És ez elég jó teljesítmény, hisz például a Liverpool már majdnem húsz éve nem tudott nyerni az angol bajnokságban."

"Sajnos vannak játékosaink, akik hosszú idő után felépülve még mindig összeszednek kisebb sérüléseket. De Thomas Vermaelen engem lenyűgözött. Jól kezdte a felkészülést, és megmutatta, hogy a csapatba való. Biztos vagyok benne, hogy sokat fog még fejlődni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Benec-el. Nem dől össze a világ azért mert kikaptunk egy barátságos meccsen. Az átigazolások meg majd a nyár végére várhatóak úgyis.
15 éve
Törölt felhasználó
Minek szídja mindenki a klubot? Eddig is ugyanez történt a klubnál, mint ma. Wenger többnyire névtelen játékosokból faragott sztárokat, és ha kiégtek, túladott rajtuk. Most ugyanez lesz. A futball üzlet is egyben, és Wengerék tudják mit csinálnak. Ha nem tetszik, tessék átpártolni a Real vagy a Chelsea oldalára. Ott a tapasztalatot pénzért veszik. Ott meg ugye nem saját erőből jutnak pénzez, mi pedig nem szarjuk a pénzt. Elég nagy különbség, és így is vagyunk olyan jók, mint ők. Ezen el lehetne gondolkozni most már, mint hogy az új szezon előtt mindenki szidja az úgymond kedvenc csapatát...
15 éve
Törölt felhasználó
Ilyen hozzáállásal nem megyünk semmire!A BL-t meg kell nyerni ,nem megelégedni a sarral mr.Hill-Wood .
15 éve
Törölt felhasználó
Igen persze mindig elértünk majdnem a végéig de az nem a vége!!! Tavaly a WBA is majdnem megnyerte a PL-t csak éppen utolsók lettek.. Na...
15 éve
Törölt felhasználó
ki szereti a a South Park-ot annak itt egy link:southp.hupont.hu

Szólj hozzá