Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger szerint, a sokat költő City, és az Aston Villa fogja kibővíteni a Nagy Négyest, Nagy Hatossá, ebben a szezonban.

Mindazonáltal, a francia figyelmeztette a manchesterieket, hogy nem lesz könnyű csapattá kovácsolni, ezt a szupersztárokból álló gárdát, ugyanez vonatkozik a Real Madridra is.

A City lebonyolított néhány nagy üzletet, jó csapatuk van, de hogy csapatként játszanak, időre van szükségük, akár 3 vagy 4 hónapra is.

Wenger, aki idén elvesztette 2 nagy játékosát, Adebayor, és Touré személyében, csütörtökön nyilatkozott a riportereknek.

Ne felejstük el azt, hogy a Real Madrid tavaly másodikként zárta a szezont, mostanra nagyon erős keretük van. A City tavaly a tizedik lett, és a Realnak van nagyobb múltja a két csapat közül.

De azt gondolom, a City ott lesz és emlékezni fognak az előző szezonbeli versengésért az Aston Villával, ami az utolsó 12 meccsre elhalványult.

Amikor megérkeztem, a Newcastle volt ilyen helyzetben, aztán a Leeds.

-folytatta.

Úgy hiszem ez a pozíció folyamatosan változik.

Az Arsenal idén a Great Ormond Street-i kórháznak nyújt segítő jobb kezet, Wenger magabiztos a csapata elé háruló feladatokat illetően.

Maximálisan megérti a szurkolók nyugtalanságát, mivel már rég kupa nélküli a csapat.

A célokról:

Megnyerni a Premier Leaguét, és a Bajnokok Ligáját.

Wenger csapatát sokat kritizálták, amiatt, mert az elődöntőkben végzett, mind az F.A. Kupában, mind pedig a BL-ben, és eközben folyamatos csatában van a Chelsea, Manchester United duóval.

Ne hidd azt, hogy annyira katasztrófális szezonunk volt.

-mondta. Wenger negyedik helyen végzett a bajnokságban, és pénteken fogja megtudni a BL-selejtezők párosításait.

Egy hosszú veretlenségi sorozatunk volt, a saját focinkat játszottuk, és nem voltak nagy baklövéseink akkor.

Alex Ferguson, a MU menedzsere, tett egy olyan megjegyzést,(melyben az Arsenalt hozta fel példaképp) miszerint, a futballban a kupák beszélnek.

A labdarúgás nem megjósolható, vagy tudományosan elbírálható, mint ahogyan azt az emberek elképzelik. Tévedhetnek.

Wenger egy védőt, és egy csatárt szeretne a csapatába csábítani, mielőtt az átigazolási szezon bezárulna.

Ne felejtsd el azt, hogy az üzletek nagy része augusztus 26-tól kezdődően bonyolítódnak le.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (96)

15 éve
Törölt felhasználó
clichy:jaja egyetértünkXD:Dde am igaza van nem?:Darsenalgirlnek:D
15 éve
Törölt felhasználó
ja és már 2 szélső Nasri és Rosicky és sérült szóval szélső is kell!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
akarat kevés cselekedni és kellene nem? Huntelaar,Melo,Viera,Xabi Alonso meg még sorolhatnám mind elúszott mert ő nagysága az utolsó másodpercben szeret igazolni de addigra elviszik az összes klasszis játékost vagy hosszabbítanak vele szerintem nem fog nagy nevet és ezzel együtt klasszis játékost igazolni sajna:(
15 éve
Törölt felhasználó
a Celtic-el harcolunk majd 18 vagy 19-én a BL-be jutásért!! nem lesz könnyű de meg lesz!! Go Guners!! a DVSC-A levszi szófiát kapta nekik ezt elég jó hallani de sajna szerintem nem jutnak tovább sokkal erősebb a szófia!! sajna:((((((((((((( de drukkolok nekik!!
15 éve
Törölt felhasználó
de már lehet hogy késő:(

Szólj hozzá