Egybehangzó hírek azt állítják, hogy Tomas Rosicky ismét megsérült, méghozzá az Arsenal egyik edzésén.

A cseh középpályás 18 hónap elteltével, a Barnet elleni barátságos meccsen, azaz júliusban térhetett vissza, azóta pedig részt vehetett az Emirates Kupán is.

Arséne Wenger korábban elmondta, hogy az elkövetkezendő hetek, hónapok kulcsfontosságúak lesznek abban, hogy Rosicky ne szenvedjen valamilyen visszaesést a sérülését illetően, nos a hírek szerint ez mégis megtörtént, és állítólag hat hétnél korábban nem is térhet vissza.

Az Arsenal egyelőre még nem erősítette meg ezeket az információkat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
ha térdsérülés, akk az gázos, mert 18 hónapot volt ezzel sérült. remélem csak téves infok.
11 éve
Törölt felhasználó
Azt mondják térdsérülése van.
11 éve
Törölt felhasználó
Hát ez nagyszerű...
Most vagy igazolunk, vagy nagy feladat vár Jack Wilshere-re.
11 éve
Törölt felhasználó
Robin! Már tavaly lecserélték az orvosi stábot. Vagy legalábbis a vezetőjét. De ezek a sérülések sztem nem rajtuk múlnak. Mmint Rosié és Eduardoé.
11 éve
Törölt felhasználó
Aztm ondom Várjuk meg még bejelntik...emlékszetek h monták pár hete h Eduardo Sérült aztán két nap mulvao lyna hireket olvashattunk h Eduardo jol érzi magát és ő maga mondta h semmi baj!:D De ha bejelentik és ez a hir valóban igaz..:\\ akkor mindenképpen igazolni kell!! én sajnos már azon se lepődnék meg ezek után ha Rosi bejelentené h visszavonul.:(:(:( Ennyi sérülést..:Oés aztán ha viszatér 6hét mulva..játszik 3 meccset és megint lesérül:O:s ááá...:\\\

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek