Cesc Fabregas, de főleg Theo Walcott és Kieran Gibbs sem volt könnyű helyzetben a nyarat illetően, hiszen míg a spanyol a Konföderációs Kupán szerepelt, addig a két angolnak a svédországi U-21-es EB-n kellett helytállnia, ami csak június 29-én fejeződött be.

Ennek értelmében az Arsenal extra szabadságot nyújtott nekik, így a felkészülési időszakuk kezdete is jócskán tolódott. Ennek ellenére Theo Walcott úgy érzi, teljesen fitt és készen áll a Valencia elleni barátságos mérkőzésre, szombaton.

"Az U-21-es EB miatt csak múlt héten tértünk vissza Kierannal az edzésekre." - mondta Walcott.

"Jó kis szünetem volt - három és fél hetet pihenhettem, de most már szeretnék a pályán lenni."

"Készen állok a Valencia elleni meccsre most szombaton. Remélem, hogy ott leszek a kezdőben, teljesen fitt vagyok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem azért lehet csatárként jobban beválna de ki tudja..:D
15 éve
Törölt felhasználó
De várom már h visszatérjen!:D:D Amugy szeretnék egy olyat kérdezni h a nevemet nem lehet megváltoztatni?:Oirjatok kösszi
15 éve
Törölt felhasználó
A gyorsaságával nagyon sok pluszt tud adni a támadásokhoz. Biztos vagyok benne hogy fejlődött az EB-n.
15 éve
Törölt felhasználó
hát Walcott nagyon nagy tehetség csatárként kell játszatni és minél több lehetőséget kell neki adni és a ez a kettő megvan akkor tuti hogy lőni fogja a gólokat és elkápráztat minket a megoldásaival és a gyorsaságával!!
15 éve
Törölt felhasználó
Emlékszünk még a tavaji BL meccsre? Arsenal - Liverpool: 1 góóól az oldalunkról eldöntöttnek vehette volna a meccset. Eztet Walcott be is rúgta, egy hazafutásal felérő sprintek... ez volt a szép oldala, hisz utána 11-es és azt hiszem Gerard meg is nyerte a Liverpoolna a továbbjutást a 90. percben. Akkor is ő mondhatni megnyerte nekünk a meccset, de mégsem. Szóval neki mindig van meglepetés a tarsojában. Aranyat ér a gyerek, csak kell neki játékteret adni.

Szólj hozzá