Az Arsenal fő esélyesként lépett pályára a mai meccsen, a Rangers ellen. A skótok tegnap 1:0-ra nyertek a PSG ellen, így mindössze 4 pontot gyűjtöttek össze. Az Arsenal a tegnapi 2:1-es győzelmével 5 ponttal állt az első helyen a meccs előtt.

Az Arsenal erős kezdővel lépett pályára, de sok fiatal is volt a keretben. Az első félidő kezdetén, amikor még a Rangers fejben még az öltözőben, vagy valahol máshol járt, az Arsenal Wilshere révén megszerezte a vezetést. A 2. percben már 1:0 volt a hazaiaknak.

A 20. perc előtt jött az újabb gól, amelyet Eduardo számolt. A horvát csatár élményszámba menő gólt lőtt. A féldőig nem volt további jelentősebb helyzet egyik részről sem. Merida próbálkozott többször, de lövéseit nem sikerült gólra váltania.

A 2. félidőben volt több csere is, Watt az, akit különösebben ki lehet emelni közülük, ugyanis az ő becsúszása létfontosságú volt a 3. gól megszületéséhez. Watt labdáját Ramsey emelte át a védőkön, majd az érkező Wilshere talált be újból. A 3. gól a 72. percben született. Wilshere lett a meccs embere.

A végeredmény 3:0 lett. Úgy gondolom, hogy az Arsenal megérdemelte a győzelmet, mert mindvégig nagyobb zavart tudtak kelteni a kapu előtt Wenger fiai a Rangers csapatánál.

A győzelemmel az Arsenal 11 ponttal zárta az Emirates Kupát, így elhódította a trófeát.

A serleget Fabregas emelte a magasba. -kezdetnek nem rossz, reméljük, hogy a 09-10-es szezonban párszor még láthatunk tőle ilyen mozdulatokat.

Egy nagyobb trófeánál biztosan őszintébb mosoly ülne az ő és az egész csapat arcára.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
Én mondtam h Londonban van :D
15 éve
Törölt felhasználó
ezz iggen:D:Dgrat fiúk ..:Dnincs azért igy se rossz csapatunk de PL sztem még nem a legjobb.wilsher..:D:D:Dnam eg Duduuu..legjobbak(Y)
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy most várható igazolás, az Emirates kupa után mondta Wenger hogy szétnéz, és ha kell erősít! Sztem most és a Valencia elleni felkészülési meccs között fog vásárolni, mert mindenképp akar még az új játékosnak egy edzőmeccset, ez a Valencia ellen lenne ugye... Meglátjuk ki jön! Kik jönnek...
15 éve
Törölt felhasználó
Forrás: skysports.com
15 éve
Törölt felhasználó
Ez honnan jött h Chamakh már Londonban van??
Mondjuk cserének jó lesz és ki tudja,lehet ő nyeri meg nekünk a szezont,ha csereként lő annyi gólt amennyit tavaly (13) akk én elégedett lennék!!
Főleg akk ha ezzel az aránnyal mondjuk a 4. lenne Arshával a góllövő listán.3.Bendőő 15,2.RvP 20, és a PL gólkirálya Torrest megelőzve Eduardo da Silva a maga 26 góljával!!!!!!! mekkora lenne:D:D:D:D
am a 2. igazolásra kíváncsi vagyok meg arra is hogy ebből a csapatból elmegy-e még Senderos vagy Eboue netalántán Vela kölcsönbe.....

Szólj hozzá