Az Atletico Madrid elleni győzelem után Wenger elmondta a sajtónak, hogy meg volt elégedve csapatával. De olyat nem említett, hogy hova erősítene.

Maximum két új játékos érkezésére lehet számítani. Wenger a héten áttekinti az elérhető opciókat, és a legjobb játékosra lecsap. Az Arsenal rajongók remélik, hogy egy tapasztalt védekező középpályás érkezni fog.

A francia tréner gondol a bajnokok ligájára, és úgy érzi, hogy a minőséghez két játékos kellene még, de azt nem mondta milyen posztra gondolt.

"Meg fogom nézni a lehető legjobb opciókat a hét folyamán, és még a szezonkezdés előtt várható, hogy igazolok. Hiába van erős keretünk most, még kettő focista elférne a keretbe."

"Jól akarunk kezdeni, mert az első meccsek között megküzdünk az Evertonnal, Manchester Uniteddel, és a Manchester Cityvel."

"Óvatosak, de eltökéltek vagyunk, ami épp elég ahhoz, hogy jól szerepeljünk. Ezen kívül motiváltak is vagyunk, ami meglátszik az edzéseken. Ez a jó foci alapja."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem inkább3 játékos kéne de jó 2 is. vieira azér lenne jó mert tuti feltüzelné a csapatot.én vkp ra vieira,matuidi,makoun 3 asból valameiket,hunti,chamakh ból és hangelandot vagy naldot igazolnám,de ez csk az én véleményem

15 éve
Törölt felhasználó
Jaj Wenger bácsi ilyennel melegíti a mi szívünket! :-D Most tényleg jót mondott és egyetértek vele.Nagyon jó lenne ha jönne Huntelaar és Vieira de szerintem Chamak és Matuidi érkezésére számíthatunk.Na mindegy majd meglátjuk.De ez egy reménysugár a számomra.
15 éve
Törölt felhasználó
csatár meg egy vkp
15 éve
Törölt felhasználó
De remélem nem Chamakh és Matuidi lesz a 2 igazolás -.-"
15 éve
Törölt felhasználó
Ez nagyon jó döntés Wengertől.

Szólj hozzá