José Antonio Reyes, az Emirates Cup alkalmával visszatér Londonba, ahol volt csapata ellen fog játszani. Az Atletico Madrid, ahol jelenleg játszik Reyes, ma ütközik meg az ágyúsok csapatával.

Reyes egy kevert karriert futott le az Arsenalban, és mivel a sajtó folyton róla írt, hogy épp hova fog igazolni, nem tudott teljesen beilleszkedni. És így a szurkolók kedvence sem lett.

A Highbury közönségét gyakran lázba hozta, amikor megmozdulásaival gólt, vagy annak előkészítésében vállalt szerepet. De Wenger látta rajta, hogy nem igazán tud beilleszkedni, így végül elengedte őt.

Ezt a döntést Reyes később nem bánta meg. De örült annak, hogy egy olyan csapatba, mint az Arsenal, tapasztalatokal gyűjthetett. 

Bármilyen játékos játszana szívesen az Arsenalban. 
Nem sajnáltam, hogy távoztam, mert tudtam, hogy így lesz a legjobb a karrieremet figyelembe véve. Most jól érzem magam itt, és örülök, hogy trófeákat is nyertünk már. De az biztos, hogy az Arsenal megérdemel akármilyen dicséretet. 
Optimistaként tekintek a jövőbe, ahol az Atletico Madrid sikeres szezonnal zár majd májusban. És vannak olyan előérzéseim, hogy az Arsenal most szárnyalni fog. 
Bár az Ágyúsok már elvesztettek két tapasztalt játékost, ennek ellenére látszik rajtuk a motiváció, ami kell a győzelmekhez. 
Az Arsenal az egyik legerősebb csapat a Bajnokok Ligájában. Hiába fogy a csapatuk idősebb szekciója, a fiatalok képesek a csúcsra repíteni az Arsenalt. 
Nagyon erős kerettel rendelkeznek, ennek köszönhető, hogy Anglia, sőt Európa egyik legjobb csapatáról van szó. 
Biztos vagyok benne, hogy az Arsenal erősebb, mint volt. És ha ott van Fabregas, aki hihetetlen jó megmozdulásaival örvendezteti meg a szurkolókat, akkor az eredmény sem maradhat el. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
remélem igaza lesz mondjuk én is bízok a csapatban!!!
15 éve
Törölt felhasználó
pedig Vik a porthmouths 2008 as kerete tuti nem volt jobb
15 éve
Törölt felhasználó
nem vagyok optimista pista!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Én meg akárhogy is bízok, ilyen kerettel még egy FA-Kupát se nyerünk, majd meglátjátok!
15 éve
Törölt felhasználó
Én bízok a csapatban és a Pl- Bl győzelemben és jól mondta hogy szárnyalni fogunk.

Szólj hozzá