A hírek szerint Arséne Wenger inkább leigazolja Matuidit 7 millió fontért, minthogy visszahozza Patric Vieirat az Arsenalba. Az St Etienne játékosa, 22 évesen a csapat kulcsjátékosává vált, és tartják olyan játékosnak, aki megállná a helyét az angol bajnokságban.

A francia klub sportigazgatója elismerte, hogy Matuidi valószínűleg már lejátszotta utolsó meccsét az St Etiennenél.

Az elmúlt napokban összehozták az Arsenalt a korábbi kapitányukkal, és egyben legendájukkal, Vieiraval. De Wenger jobban szeretné a fiatal középpályást az Emiratesben látni.

Arséne továbbra se tett ajánlatot új játékosért, Vermaelen érkezése óta. De lehet látni, hogy újít a csapaton, hisz már két afrikai is távozott a Manchester Citybe.

„A tréningeken látszik a legjobban, hogy milyen is egy játékos. Ha nem megy valakinek valami, akkor támogatni, segíteni kell. Így lehet sikeres egy csapat hosszútávon.”

„Nekünk van elegendő pénzünk, de okosan kell költeni, mert figyelembe kell venni a gazdaság bizonytalanságát.”

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
a képen egy takony lóg az órából?
15 éve
Törölt felhasználó
De Rossi eleve sokba kerűl!A másik hogy már játszott az Európa liga selejtezőjében úgyhogy a BL-ben nem is játszhatna már!!!
Matuidi szerintem meg jöhet!
15 éve
Törölt felhasználó
óóó miez hiába jó játékos de mire alap ember lenne addigra már lehet összeesik a csapat:S nekünk most kell jó játékos nem 2-3 év mulva
15 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon örülnék De Rossinak:(:( szntem ő beleillene a játékunkba csak sokba kerül:( mondjuk ha 10-15millió lenne Wenger talán elgondolkodna... igy szntem marad Matuidi+Chamakh... de jöhetne még Viera is..
Én ha belelátásom lenne az ügyekbe és lenne az a pénz akkor tuti tennék ajánlatot Hüntiért+De Rossiért!
15 éve
Törölt felhasználó
Ja és Pirés portugál és a spanyol származású is

Szólj hozzá