Már korábban volt róla szó, hogy az Arsenal megfigyeli a marokkói csatárt, és most a hírek szerint Wenger bejelentkezett a Bordeaux új csillagáért.

Körülbelül 12 millió lenne Chamakh, és ha érkezne nagy valószínűséggel Adebayor utódja lenne. A 25 éves csatár biztosan csatlakozna kedvenc klubjába.

Jean-Louis Triaud, a Bordeaux elnöke elmondta a sajtónak, hogy Arséne Wenger tegnap felhívta őt, és érdeklődött Chamakh felől...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tom, én nem igazolnám le Wenger helyébe, de ő tudja!
15 éve
Törölt felhasználó
Na remélem jönni fog:D
Am marokkó ugye nem jutott ki az afrika kupára???:O
Cserének jó mert ő is inkább befejező és nagyon jól fejel 13 találatból 8-9et fejelt asszem....
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem is jobb lenne Huntellar, de kérdés, hogy Wenger mit szeretne: Rvp tuti kezdő, mellette lehetne Bendő vagy Eduardo. És akkor Huntellar teljesen fölösleges, mert csak padozna, amit nem hiszem, hogy szívesen tenne, főleg nem 17 millióért. Mondjuk RvP-vel jól éreznék magukat. Jah, és RvP-t vissza kell hozni, csatár mögé, amolyan Bergkampnak, és befejező kell. Kérdés, hogy Bendő képes-e erre, mert az utóbbi időben ő is inkább előkészített a bajnokságban. Dudu tuti befejező.
15 éve
Törölt felhasználó
hát érkezése csak jót jelenthet az Arsenalnak...bár azt a 12 millát egy kicsit sokallom
15 éve
Törölt felhasználó
Végre valami, hogy valakiért bejelentkeztünk... most azt olvastam Real elakarja passzolni Hüntelaart meg pénzt Xabi-ért... remélem lépünk az ügyben és elhozzuk Hüntit!!!!
AM szerintem nem ér Chamakh 12milliót... akkor már inkább 17milláért Hüntelaar!!!!

Szólj hozzá