A meccset az Arsenal nyerte meg 1-0-ra. Robin Van Persie és Cesc Fabregas oroszlánrészt vállalt a győzelemben, aminek a felkészülések alatt már harmadjára örülhettünk. A második félidőben a hollandot le kellett cserélni, mert elvesztette a fejét. A csapatkapitány viselkedése kihatott az Arsenal második félidőben nyújtott teljesítményére.

Wengernek 9 napja volt arra, hogy felkészítse csapatát a bajnokságra, valamint az Emirates Cup-ra. A francia így nyilatkozott a felkészülés utolsó mérkőzéséről:

Ez egy érdekes találkozó volt, számomra két teljesen más félidővel.

Az első játérészben nagyon összetartó volt a csapat. Nagyszerű technikai megoldásokat mutattunk, helyenként pazar összjátékokkal, de ami a legfontosabb, folyamatosan kontrollálni tudtuk a játékot.

A második félidő teljesen más volt. Nem voltunk mozgékonyak, a lábaink olyanok voltak, mintha ólomból lettek volna. Az utolsó 45 percben nyújtott teljesítményünk annak köszönhető, hogy a tábor alatt nagyon keményen dolgoztunk.

Ez a mérkőzés egy érdekes kaland volt a számunkra, úgy is mondhatnám, egy kemény fizikai kihívás.

A meccs előtt pár órával igazolt el az Arsenaltól Kolo Touré, de a francia mester úgy gondolja, hogy William Gallas és Thomas Vermaelen kítűnően fogják pótolni az elefántcsontpartit.

A csapat helyzete nagyon jó. Ha az ember megnézte a tegnapi csapat keretét, az láthatta, hogy Diaby, Rosicky és Clichy nem játszott. Walcottot és Gibbset egyáltalán nem vetettem be a felkészülés alatt. Hiszem, hogy a csapatom nagyon erős.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
Jaja csak pozitív meglepetések érhetnek minket.Csak azért elég rossz úgy nekivágni egy szezonnak hogy azt érezzük hogy semmi esélyünk.Mert csak nem esünk ki de én nem ezt várom a csapattól.Az lenne a jó hogy ha bajnokságot nyernénk mert akkor végre nem tudnának csesztetni a Mu-s haverok.Mert hát két legjobb haverom MU-s.És eddig csak ők röhöghettek rajtam.
15 éve
Törölt felhasználó
Ezért mostmár csak pozitív meglepetés érhet minket, mivel ha 4.ek leszünk senki nem fog meglepődni, de ha elsők.....
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja ez igaz! Mindenki leír minket az nso fórumán én szoktam olvasgatni miket írnak! Hiheletlen emberek vannak, van aki azt mmondja h egy használható játékosunk Fabregas, van aki azt h mostmár évekig nem leszünk BL-be stb.
15 éve
Törölt felhasználó
Jolvan én most idegeskedek mert ha így vágunk neki a szezonnak én akk is minden meccset meg fogok nézni ahogy tettem ezt az előző szezonban is,láttam a nagy győzelmeket meg a vesztes meccseket is,de ha így marad ez a csapat akk én nem fogok elvárni semmit és csak pozitív meglepetések érhetnek......
15 éve
Törölt felhasználó
Én pedig tudom, hogy kell még 1-2 játékos...

Szólj hozzá