Miközben az egész világ a pénzügyekről beszél, a labdarúgás átigazolási piacán óriási összegek cserélnek gazdát. A Real Madrid és a Manchester City is gigantikus pénzeket költöttek új igazolásokra a sikereik érdekében.

Az Arsenal menedzsere azonban úgy gondolja, hamarosan mindenkinek vissza kell fognia kiadásait.

Egyelőre úgy tűnik a válság nem érintette a futball világát, de ez kizárólag a kivételes körülményeknek tudható be

- mondta Wenger, a Barnet elleni barátságos mérkőzés után.

Mégis úgy gondolom, hogy a kivételes helyzetben lévőknek - mint a Real Madrid, vagy a Manchester City - is sokkal ésszerűbben kellene költekeznie.

Érzésem szerint 8-10 hónapon belül a futballvilágot olyan súlyosan fogja érinteni a válság, ahogy azt eddig kevesen tudják elképzelni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
minket már most elért...lásd Toure és Adebayor eladását
15 éve
Törölt felhasználó
eggy átigazolási oldal amineka neve után csakl .hu t kell irni szal reklám nem?
15 éve
Törölt felhasználó
De Benec ha 3-4 évig nem lennénk az első 10-be akkor szurkolók se jönnének és nem vennék a csapat mezeit amik köztudottan a legjobb bevételt hozzák.Gondoljunk bele most a Real ugye 96 millióért szerződtette Ronaldot aminek egy év alatt közel a fele visszajön csak a mezekből.Attól még hogy elköltünk 25 milliót attól mi még nem fogunk összeomlani.Ha tényleg olyan nagyon érinti majd a klubokat a válság akkor 25 millió kb. egy hét alatt el fog menni.Azon már semmi nem múlik.
15 éve
Törölt felhasználó
Legvégső esetben ott van Usmanov, de gondolom más milliárdosok is bejelentkeznének, hogy megmentsék a klubot. Nemtudom mennyi pénze van a csávónak, de bízzunk benne, hogy a bajban megmentik a klubot.
De ne felejtsük el, hogy Hill-Woodék mennyire ellenzik a külföldi tőke többségét. Ezek után nem csoda, hogy nem veszünk drága játékosokat. Szerintem jó is ez így. Valamilyen szinten ez is nagy dicsőség: ott lenni a top 4-ben saját erőből. Idén szerintem jók leszünk. VKP kéne, de ha nincs, akkor is ott van Song!
15 éve
Törölt felhasználó
Az egész világválságot a "nagy embereknek" generálták,és ha a "nagy emberek" úgy akarják, akkor véget vetnek ennek!Már pedig a "nagy emberek benne vannak a fociba is,és ha ez kihatással lesz a klubbokra,akkor biztos közbe avatkoznak,de megnyugtatlak ettől nem kell félni! (:

Szólj hozzá