Johan Djourou, az Arsenal 22 éves védője, szeretné befúrakodni magát az Arsenal kezdő tizenegyébe.

"Szerintem készen állok. És ez a szezon egy bizonyító szezon is lesz...Meg kell mutatnom a menedzsernek, hogy igen is a kezdőbe való vagyok. Éppen ezért fittnek kell lennem az egész év alatt."

"Minden attól függ, hogy mit akarok elérni, amikor lehetőséget kapok. Én úgy gondolom, hogy hamarosan fontos tagja lehetek a gárdának."

"Theo Walcott tavaly megmutatta, hogy mire is képes, és szeretnék hasonlóképpen berobanni. Bár az én poziciómhoz több tapasztalat kell. 22 évesen egy ilyen csodálatos klubban nehéz bekerülni a 11-be."

"Úgy gondolom, hogy még nem vagyok olyan ismert személy. De olyan emberek közé tartozom, akik szeretnek küzdeni. Csak hit kell, és jó játékot kell mutatni. Ha ez megvan akár az egyik legjobb lehetek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Talán song jobb választás lenne:D
15 éve
Törölt felhasználó
Djouru a kezdőbe való..csak ugye ott van Touré Vermallen Gallas..bár én rábizom wengerre de én azért adnák lehetőséget Djourunak a Pl be és nem csak a fiatalokkal a kupába!...Na megint egy elhalasztott igazolás.\:\örültem volna Canának de egyre jobban azt érzem h Wenger nem nagyon akar venii játékost ha vessz akkor is az csatár lessz...(pl Hunti:D)de akk ki fog vkp.t játszani Denilson??örülnék neki bár sokatok szerint még zöld fülű.
15 éve
Törölt felhasználó
Bocs megtaláltam. Bejelentették.
15 éve
Törölt felhasználó
A S'land honlapján semmi sincs erről. Tehát van még időnk, szerintem.
15 éve
Törölt felhasználó
sztem úgy értette, hogy már előtted mások linkeltek be és őket töröltük az oldalról.. vagy nem?! :)

na nem töröllek most az 1x, de csak azé me jó idő van kinn ;) xD

Szólj hozzá