Arséne Wenger reményteljes, hogy a tegnap szárkapocscsont törést szenvedő Samir Nasri a lehető leghamarabb, akár már hat hét múlva visszatérhet a pályára.

Nasri az ausztriai edzőtáborozás első napján szenvedte el a sérülését, méghozzá a hírek szerint egy szerencsétlen balesetben.

"Sajnos eltört a szárkapocscsontja, ez egy nagyon rossz hír volt a tegnapi napot nézve. Sajnos pont akkor szerezte meg a labdát, mikor a másik játékos gólt akart rúgni az edzésen, de a labda helyett az ő lábát rúgta meg. Szerencsére a törés nem komplikált, de minimum hat hét kell, hogy rendesen meggyógyuljon." - mondta Wenger, majd kitért Nasri helyettesítésére is.

"Számos opciónk van. Tomas Rosicky visszatért, és ebben a két hónapban Eduardo is teljesen fel fog épülni. Vannak tehát alternatíváink a támadószekciót illetően, de a szezonrajt előtt már nem akarunk több játékost elveszíteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
az 6 hét sose 6 hét legalább 10
15 éve
Törölt felhasználó
Eduardo nem középpályás és ja mostantól én számoln fogom a heteket!! de ti is számolhatjátok az egy dolog hogy mi mit szeretnénk de az már más hogy az orvosi stáb hogyan dolgozik!! majd meglátjuk!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Csatár sztem biztos h fog érkezni csak nem tudni h ki...sztem vagy Chamak vagy Martins és vkp..háát azt nem tudom h fog-e venni Wenger de ha fog akk sztem csak Cana...Báár én Yaya Tourénak jobban örülnék de vele meg az a baj h amien köcsög a barca csak ugy adnák oda ha Fabregas is az üzlet része lenne:sxD Jobbulást Samir!
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem a lehető leghamarabb fog felépülni!
15 éve
Törölt felhasználó
Jobbulást neki.

Szólj hozzá