A francia L'Equipe és France Football egyaránt azt állítják, hogy Samir Nasri komolyabban megsérült a ma délelőtti edzésen, amit már Ausztriában rendeztek meg az ágyúsok.

A 22 éves középpályást két ember támogatta le a pályáról, majd a helyi kórházba szállították.

A sérülését az Arsenal nem közölte, ugyanakkor szintén francia sajtóértesülések szerint hat-nyolc hetet kell majd kihagynia a játékosnak.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

15 éve
Törölt felhasználó
Olyat olvasok, h egy törés értékű sérülést szenvedett, de NEM törést!!! És legyen nekem igazam! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Én nem vagyok biztos abban, h eltört a lába, mert több helyen is olvastam, h két ember kiséretében, de saját lábán ment le a pályáról. És gondoljunk bele, Dudu kúrvúra nem tudott lejönni saját lábán, amikor neki tört el. Amúgy meg lehet, h velem van a gond, de én nem találok sehol sem egy olyan hírt, h neki eltört volna bármije is. Azt írják a a.com-on, h 2-3 hónap kihagyás, de azt nem, h eltört volna neki. Egyébként honnan veszitek, h Diaby volt a tettes??? Sehol sem írják!
15 éve
Törölt felhasználó
Azért tegyük hozzá, nem hiszem h lett volna benne szándékosság, szerintem Diaby hasonlóan bosszús, mint mi, sőt..!
15 éve
Törölt felhasználó
nap híre...........:( ekkora állatot mint a diaby, ha a c. ronaldot rúgja le a bl-döntőben még elnézem( sőt:) ) , de a csapattársát edzésen OMG!
15 éve
Törölt felhasználó
A kibaszott kurva életbe.Miért minket büntet az Isten Diaby személyében?Edzésen hogy a tökömbe törheti el saját csapattársa lábát.Amúgy meg én Wengertől várnék igazolást de ő basz valamit csinálni.Nézzétek meg a MU-nak már megvan 3 igazolása a City meg két nap alatt hozta el Adebayort.Nekünk meg hónapok kellenek megfigyelni és igazolni valakit.

Szólj hozzá