Alexander Hleb legújabb nyilatkozatáből egyértelműen kiolvasható, hogy megbánta a Barcelonába való költözést.

A fehérorosz középpályás tavaly nyáron érkezett vérmes reményekkel a katalán csapathoz, azonban sérülések miatt alig játszhatott a Barcelonában, és a dolgok jelenlegi állása szerint nem is nagyon fog, ugyanis egyéves kölcsönben köthet ki az Internél.

"Amikor főleg a padon ül az ember, a győzelmek is csak kevés örömöt jelentenek, miközben a legjobb nyolc közé érni az Arsenallal felejthetetlen volt." - mondta Hleb.

"Való igaz, hogy megbántam a barcelonai költözésemet, de sajnos már semmit sem lehet visszacsinálni."

"Számomra Wenger olyan volt, mint egy apa. Úgy vélem, ő a világ egyik, ha nem a legjobb edzője."

"Ő egy olyan menedzser, aki kész lenne feláldozni magát a pályán. Arsénenek sikerült egy zúzós csapatot összetennie, amelyben remek a hangulat."

"Nincs kétségem afelől, hogyha az Arsenalnak olyan költségvetése lenne, mint a Barcelonáé, a világ legjobb három klubja közt lenne."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
ékes bizonyítéka annak, hogyan tegyünk tönkre egy karriert 2 nap alatt..:)
Egyébként véleményem szerint olyan képességű játékos, akivel bajnokok lehettünk volna és amióta elment már csak nagyon ritkán játszunk olyan szépen mint vele.
nézzetek róla videókat a jutúbon. szerintem hihetetlen és foggal körömmel ragaszkodni kellett volna hozzá.
15 éve
Törölt felhasználó
háháháháháhááááxDxD***kalap..(N)pofára esés:\nem rossz játékos,de sztem nekünk már nme kell..:sileltve ne keljen Flamoo viszont visszajöhetne:.p
15 éve
Törölt felhasználó
HALLÓ SÜRGŐS LEHET JEGYET KÉRNI A VENDÉG SZEKTORBA IS???? AKKOR ODA VEGYEK??? MERT MÁR MONDTAM VKINEK H HOÍZON NEKEM HOLNAP JEGYET....HELP!!! BÁR VALSZEG HÜLYE KÉRDÉSí444 HÁNYAN MENTEK ODA?????
15 éve
Törölt felhasználó
Gunner92 álló én tavaly olyat vettem és álltam...tehát a kpau mögött meg nem a kapu mögötttt is állsz csak a hely a más tészta:D vili??!! xD
15 éve
Törölt felhasználó
off: A stuttgarti "Stuttgarter Nachrichten" szerint Klaas-Jan Huntelaar igent mondott a német klub ajánlatára, és belement a távozásba. Huntelaar 4 évre ír alá, a Real Madrid markát a megállapodás szerint 18 millió euró üti, ami 20 millióra emelkedik akkor, ha a Stuttgart bejut a BL főtáblájára.

ui.:Van egy olyan érzésem,hogy ez az opció is elszállt!

Szólj hozzá