Milyen érzés újra játszani?
Nagyon jó érzés volt visszatérni, örülök, hogy ennél a klubnál futballozhatok.

A drukkerek nagyon bíztattak téged, hogyan élted ezt meg?
Értékelem az efféle dolgokat, szeretném megköszönni nekik a támogatást.

Mit gondolsz, jól ment a játék?
(Nevet) Hűha, ezt így nehéz megítélnem, hiszen az első meccsem volt a sérülés óta. Ami biztos, hogy fejlődnöm kell még, és ez sikerülni is fog.

Az előző szezon végén már bevethető voltál, de nem játszottál. Mit csináltál ebben a kis időben, ami rendelkezésedre állt?
Természetesen edzettem. Jobban is érzem magam jelenleg, mint az intenzív edzések elkezdése előtt. A java viszont még hátravan.

A mai meccs egy igazi erőpróba volt tehát.
Így van, az első meccsek mindig nehezek, főleg egy komoly sérülés után. Egy rövid, edzésekkel tarkított periódus után érkeztünk ide, nekem pedig kiváltképp szükségem volt arra, hogy meccset játsszak, hiszen még szokni kell azok légkörét.

Nehéz időszak vár rátok majd Ausztriában, egy nap két hosszú edzéseket is lesz. Mi erről a véleményed?
Szerintem már mindenki tudja, hogy mire számíthat.

Készen fogsz állni a szezonkezdetre?
Már most is készen vagyok rá. Intenzíven kell edzenem, és akkor nem lehet baj.

Mit vársz az Arsenaltól idén?
Az elvárások mindig ugyanazok a csapattal szemben, a két fő célunk, hogy megnyerjük a Premier League-t és a Bajnokok Ligáját.

Köszönöm, és örülök, hogy visszatértél!
Én is köszönöm!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
Csáó! Budapestiek vagyunk, mennénk le a Hali-Arsenalra, de gázosak a vonat-jegyárak. Nincs valaki aki kocsival megy le, plusz két férőhellyel? Az utiköltégbe bedobunk egy kétezrest!! Fontos! Aki vállalná:
15 éve
Törölt felhasználó
vki segitene sztetek hova vegyek jegyet mert közel vok szombathelyhez de szeretnék arsenal drukkerekkel együtt mecset nézni nem a haliskkal...én arra gondoltamh vmelyik kapu mögé kéne..ti hova vesztek jegyet vagy beszéljük meg h hova menjünk sztem..
15 éve
Törölt felhasználó
ismert országos jegyirodákban, az Ibusz-irodákban, a Libri-hálózatban és természetesen interneten is a www.jegyelado.hu oldalon.
15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok.Srácok segítségre lenne szügségem..
hol tudok jegyeket venni a Hali-arsenal-meccsre?
hol árulják..külföldről utaznánk..köszi..
15 éve
Törölt felhasználó
Nasri, Clichy, Traore, Dudu, Diaby, Denilson ők akik indokolatlanul maradtak ki a többiek késői válogatott meccs miatt. ők csak hétfőn csatlakoznak de pl Cesc Gibbs és Walcott sztem nem játszik még kedden. vela meg ha minden igaz megint sérült így több mint valószínű h az edzőtáborban sem leszy

Szólj hozzá