...a csapat összessített teljesítményéről:
"Igen, jó volt a teljesítményünk, még akkoris, ha 14 játékost otthon hagytunk, de ennek ellenére jó kis meccs volt. A Barnet remek formában játszott, első meccsnek pedig egész jó volt részünkről."
"A második félidőben alapvetően az a csapat játszott, amelyik megnyerte az Ifjúsági Kupát a tavalyi idényben, az első játékrész pedig azért volt érdekes, mert fizikailag nagy kihívást jelentett. A Barnet jól szervezett és elkötelezett volt, részünkről pedig ez a meccs remek alkalmat jelentett az erőlétünk fejlesztésére."

...Thomas Vermaelen bemutatkozásáról:
"Jó rajtot vett, azt hiszem, hogy remek fogadtatásban volt része, már ami az angol futballt illeti, mivel találkozhatott pár tipikus 'hazai helyzettel' a védelemben. Összességében szerintem jól kezdte az egészet. Nagyon erős, szolíd és nyugodt védőről van szó, aki a második félidőben magabiztosabb lett. Jó erősítésre tettünk vele szert."

...Tomas Rosicky régóta várt visszatéréséről:
"Tomas 2008 januárja óta egyetlen Arsenal meccsen sem játszott - ez sok mindent elmond. Azt akartuk, hogy ő legyen a kapitányunk, mivel az elmúlt 17-18 hónapban jogosan volt frusztrált a sérülése miatt. Fanatsztikus volt újra a pályán látni."

...a további igazolásokról:
"Jelenleg senkihez sem állunk olyan közel."

...az ausztriai edzőtáborozásról:
"Hétfőtől ismét mindenki a fedélzeten lesz, hiszen ma 14 olyan játékos volt, aki nem szerepelt a meccsen, ugyanakkor ezáltal ők ott lesznek a keddi meccsen."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
én silvestret nem adnám el!Ugyanakkor megveném Canát Chamakot vagy MArtins.t . Am én csak összefoglalót láttam a mecsröl emrt élő be nem tudtam megnézni de sztem is jól játszottak a srácok:Dés Vgére Rosicky is ide tartozik báár ő még nincs az igazi formájába:S
15 éve
Törölt felhasználó
eladjuk senderost silvestret és randallt a pénzből meg vesszük: chamakhot, canat(v matuidit) és sakhot. ez így reális no persze ráfizetéssel. mármint abban reális h nevek szerint más kérdés h enni embert nem veszünk már... jó lenne ha már bejelentenék h ki megy ausztriába
15 éve
Törölt felhasználó
Én is meg vagyok elégedve az első felkészülési meccsel. Jól játszottak a fiúk.
15 éve
Törölt felhasználó
Huntelaar , Cana , Chamakh ... szerintem a tavalyi Adebayor-hoz hasonló játékost kéne igazolni vagy mégjobbat aki megfelelően pótolná őt nem ilyen ****okat... Huntelaar-t vajon miért akarja eladni a real ? Talán mert túl jó oda ? Nem, és itt is ez lenne a helyzet. Fölösleges pénz kidobás. Én azt mondom, hogy Martins kell mert egyedül többet ért mint az előbb említett 3 focista együtt véve..
15 éve
Törölt felhasználó
pl. én nem tartom jó ötletnek cana leigazolását én azon vagyok h a juventusból claudio marchisio-t kellene leigazolni szerintem

Szólj hozzá