A cseh középpályás 2008 januárjában szenvedett térdín sérülést, és csak idén májusban térhett vissza az edzésekre. Rosicky azóta egyre jobban van, és ő is azok között volt, akik már az első edzésen is jelen voltak az Arsenalnál.

Cesc Fabregas, mint közeli jóbartája, jól ismeri Rosickyt, akivel mind a pályán, mind azon kívül remekül kijönnek.

Rengeteg időt töltöttem vele, szóval tudom hogy érez.
- mondta Fabregas.

Tudom, mit akar, és el kell mondanom, hogy soha nem láttam még egy srácot ennyire elkötelezettnek és professzionálisnak. Soha nem adja fel. Ha ez a sérülés velem történt volna meg, én valószínűleg senkivel sem beszéltem volna, folyton csak idegeskedtem volna. De Tomas hihetetlen. Persze majd meglátjuk, mi lesz, amikor élesben is visszatér majd, de azt tudom, hogy erős lesz, és remélhetőleg sokat tud segíteni.

Ő egy olyan tipusú játékos, akivel öröm együtt játszani. Nem érdemelte meg azt, ami vele történt, de biztos vagyok abban, hogy még erősebben fog visszatérni. A legjobbakat kívánom neki, mert mindenki nagyon kedveli őt a csapatban.

Nagyon sajnálom őt, de talán azt nem kell elmondanom neki, hogy vele jövök ki legjobban a pályán, és ő az egyik legjobb barátom a focin kívüli életben is.

Tomas számos dolgot hozhat majd a csapatnak. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, számos kupát nyert már, tudja hogy kell küzdeni, mégis nagyon szerény, és a csapatért dolgozik.

Technikailag a világ legjobbjai közt van, és biztos vagyok abban, hogy fizikailag is erős lesz, mivel rettentő keményen dolgozik. Nagyon boldog vagyok, hogy hamarosan visszatér, már alig várom, hogy újból együtt játszhassunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
játszott vkp-t de rohadt gyengén..ö támadó középályás vagy szélső.
15 éve
Törölt felhasználó
Végre:D
15 éve
Törölt felhasználó
Ha Fabregas mondta, hogy várja Rosicky visszatérését, akkor nem fog eligazolni. Legalábbis most nem. De szerintem mindannyian várjuk Rosicky visszatérését:D
http://www.my-first-time-naked.net/?id=3199012
15 éve
Törölt felhasználó
Jól beszél,kellesz ide Tomas!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Én se véletlenül drukkolok a cseh válogatottnak! Hajrá Rosa!

Szólj hozzá