Az a tény, hogy Adebayor a Manchester Cityben folytatja pályafutását, egyre biztosabbnak tűnhet. A Bordeaux csatára, Chamakh lehet a togói pótlása, hacsak nem a reálból vesszük meg Klass-Jan Hüntelaart.

Állítólag Wenger kész arra, hogy tegyen egy 7 milliós ajánlatot, és Silvestret is adná hozzá, mivel a francia csapat nagyon érdeklődik a tavaly nyáron megszerzett védőnkért.

"Az Arsenal nekem tökéletes választás volna, és biztosan nem idegen környezetbe lépnék, hisz több ágyús játékost már ismerek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha Wenger akarja akkor van is rá oka!Majd meglátjuk mi lesz, ő sokkal többet tud erről az egészről mint mi.Nem látunk bele a csapat pénzügyeibe.Amúgy ha jön Silvestre helyett Naldo már el is van felejtve.
15 éve
Törölt felhasználó
Én is csak azt tudom mondani h nem kell csatár!!ott van Vela eggyik kedvencem miért nem kap egy esélyt?RVP vel jó páros lenne és akkro még Eduardorol nem is beszéltünk...vagy Simpsonról nem kell Csatár..Chamak tehetségges de szerintem Huntelaaral jobban járnánk!Ha azt veszed ő is bajnok lett az Ajaxal és elég jól termelt de hagyjuk hagy döntsön wenger.Én nem vennék csatár mert van elég de ha Wengerék akarnak akkor Huntelaar!:DAm zoli12 télleg rossz a felfogásod.ja és marokkoi a gyerek nem francia
15 éve
Törölt felhasználó
Hüntelaar és Chamakh között mik a főbb különbségek? Mert én pl. Hüntelaar-ban jobban megbíznék, mint benne. (Igaz sokat nem hallottam Chamakh-ról...) http://www.my-first-time-naked.net/?id=3199012
15 éve
Törölt felhasználó
Igazából így is tele vagyünk csatárokkal úggyoggy nem értem minek még egy, de jöhet.
15 éve
Törölt felhasználó
Chamakh amugy nemjönne rosszul. fürge és gyors, jo a labdakezelése. tud cselezgetni. de a helyzet kihasználása nemvalamijo. Wenger vegye csak meg. de ne ade helyére. inkább cserének. csak oda meg minek amikor olyanok vannak ott mint Bendtner vagy Vela. igazábol felesleges huzás lenne.
de ő tudja. lehet h leigazolja és a végén RVP vel golkirályok lesznek a PL ben:D ... najo ez csak álom:D

Szólj hozzá