Eduardo tavaly januári lábtörése után idén télen térhetett vissza az Arsenal szineiben, ugyanakkor szezonbeli teljesítményét a sorozatos újabb sérülések hátráltatták.

A horvát csatár a szezon végén átesett egy rutin műtéten, amit jól sikerült, azóta pedig az edzésekre is visszatérhetett.

"Minden rendben van, semmi nem fáj. Múlt héten egy fitnesz edzővel és fizioterapeutával dolgoztam együtt. Mindent sikeresen teljesítettem, és az Arsenal is nagyon elégedett a felépülésemmel." - mondta Eduardo.

"Minden napra be vannak tervezve a labdás gyakorlatok. Eddig csak az erőlétemen javítottunk. A sérült lábammal még nem végeztem különleges gyakorlatokat."

Eduardo úgy véli, hogy az első meccsét akár már Ausztriában is teljesítheti.

"Jövő pénteken indulunk Bad Waltersdorfba. Két meccset fogunk ott játszani, ahol egyen mindenképpen lehetőséget kapok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
lucas1994 én valószinüleg megyek:D Azéét nem örülnék ha Adebayor elmenne de ha már elhagya az arsenalt akkor Dudu-Vela csatárkettös:D
15 éve
Törölt felhasználó
?
15 éve
Törölt felhasználó
ki megy hali arsenalé mecsre?
15 éve
Törölt felhasználó
Most hogy elment a PL legjobb és leggólerősebb játékosa(szubjektív) talán tényleg lehet esélye a gólkirályi címre. De nagy lóvét nem tennék rá.
15 éve
Törölt felhasználó
én tavaly mikor visszanéztem a meccset de iközbe gépeweztem és amikor szünet volt vmieik sport tv-n akkor mutatták a nézőket és mintha mutattak volna...de pont mikor odannéztem már elis ment a kép a kommentátorokra...:S:S:Sha láttok akkor piros pulcsiba voltam a b középbe tüsi hajjal és szomorúan néztem a sok ugráló halista közepette:D

Szólj hozzá