Robin van Persie-ért a Chelsea, a Manchester City, az Inter, és a Juventus is bejelentkezett, mielőtt 4 évre aláírt volna az Arsenalhoz.

A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti régóta csodálja már a 25 éves holland csatárt, és szerette volna a Kékekhez csábítani, ugyanis ha összejött volna az üzlet a játékosnak, nem kéne elköltöznie Londonból sem.

A Juventus és a Manchester City készen állt arra, hogy ajánlatot tegyen a hollandért, és az Arsenal háza táján nem is hibáztathatták volna a csatárt-4 év trófea nélküli év után-hogyha kisétál az Emirates kapuján.

De Persie döntött, marad az 'Ágyúsok-nál.

Csináltam egy bizonyos listát. Az egyik oldalra írtam azokat a dolgokat, amik kedveznek nekem, a másik oldalra azokat amik hátráltatnak.

-nyilatkozta a holland.

Az Arsenalnál Wenger tisztel, a játékostársaim elismernek, csakúgy mint mindenki, aki a klubnál dolgozik, csodálatos, és annyira meghitt érzés ez.

A szurkolókkal is remek kapcsolatban vagyok. Lenyűgözőnek találom azt hogy játékosként szeretnek.

-folytatta.

A szívemre hallgattam hát. Nem tudtam volna elképzelni magam más klub mezében, a pénz pedig sohasem motivált annyira.Most, hogy aláírtam, a klub meghajolt előttem.

Minden amit akarok megvan az Arsenalnál. Tisztelet, remek hangulat, minden.A vágy, hogy trófeákat nyerjek, most még nagyobb.

A Manchester United túl erős ellenfélnek bizonyult a Bajnokok Ligája elődöntőjében a múlt szezonban.

Könnyű lett volna azt mondani, hogy 'Nem volt esélyünk trófeát nyerni, ezért elhagyom a klubot.'

De ez nem én vagyok, nem hagyom el a csapatot egykönnyen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Boldog születésnapodat!!:D
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm!!! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Boldog születésnapot !
15 éve
Törölt felhasználó
Hello srácok msot duplán ünneplek ez a 250. kommentem vagyis a negyedezredik :D és ma van/volt a szülinapom. Most meek nyaralni egy hétre utána mikor vissza jövök újra olyan aktív lezsek amiylen msot nem tudtam lenni aki ismer tudja H miylen az :D Ha vki felköszönt akkos zóljon H olvassam vissza ha gondoltok rám előre is köszönöm mert imádok az oldal tagja lenni. GO RvP!!!!!! GO GUNNERS!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ez jó hír, Rosicky azért a sérülése előtt kiváló volt, remélem most is az lesz, és szurkolok neki! :)

Szólj hozzá