A jelentések szerint a Barcelona el szeretné adni Samuel Eto'o-t, és minimum 25 milliót kérnek érte. A Manchester City korábban kifejezte, hogy szeretnék őt leigazolni, és meg is megadnák a kért pénzt kameruni csatárért. És ami foglalkoztatja az Arsenal-t, hogy így lesz pénze a katalánoknak arra, hogy megszerezzék az Arsenal csapatkapitányát, Cesc Fabregas-t.

Ebbe az elképzelésbe az a bibi, hogyha sikerül is eladni Samuelt, honnan lehet tudni, hogy jön-e Fabregas.

A Barca már régen vissza akarta szerezni Cesc-t, és már nagyon bánják, hogy elengették.

Fabregas már elmondta, hogy szeretne maradni, de hozzátette csalódott, hogy a 2005-ös FA kupa győzelem óta semmi se jutott az Ágyúsoknak.

A Barcelona szeretné kihasználni, hogy kupa mentes az Arsenal, és hátha összejön az üzlet.

Korábban a katalánok már elmondták, hogy akár Yaya Toure-t is odaadnák, plusz megegyezés alapján 10-15 millió fontot. De hogy mi lesz ebből, az majd a közeljövőben fog eldőlni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
mert sztem igenis tudná,főleg Arsha v Nasri...mert ha nemlenne Cesc-en kivül más irányitó játékos,akkor én is azon lennék, hogy ne adjuk el...de így....Amugy egy focicsapat legfontosabb posztja vitán felül a VédKp poszt (lásd anno Makelele, mikor elment a Realból, a csapat is 'megsinylette')... jelenleg nekünk nincs iylen játékosunk a keretben...és most Yaya a világ legjobbja eme poszton (meg Essien)! Ha meg tudnánk szerezni Yaya-t akkor lehet kupát is nyernénk végre... (megjegyzem a Barca triplázásában az egyik legnagyobb szerepet Yaya jáccotta,nemsemmiért akarja Wenger őt ilyen régóta...) Ezeken elkellene gondolkodni...és utána véleményezni...
15 éve
Törölt felhasználó
KicsiNasri8, kacat11: Figyeljetek, én nem azt mondom, hogy Cesc-et nemszeretem vagy ilyesmi meg hogy nemjáccik jól, de kicsit idegesit már az, h állandóan azt hallom, hogy álma Spanyolországban jáccás... én emaitt nemtartom őt korrektnek, csak idő kérdése mikor igazol el...viszont egy Arshavin v Nasri v egy "ujra kiváló" Rosicky nemtudná őt pótolni!!??
15 éve
Törölt felhasználó
vagy több
15 éve
Törölt felhasználó
+ még 1-2 milla
15 éve
Törölt felhasználó
1 tipp: yaya és eto ide és fabregas oda??? nem lenne jó?

Szólj hozzá