Az Arsenal a hivatalos oldalán közölte, hogy négy fiatal játékos írt alá professzionális szerződést a klubbal: Luke Ayling (17), Craig Eastmond (18), Cedric Evina (17), valamint James Shea (18).

Mind a négyen rendszeres tagjai voltak a Steve Bould-vezetette ifjúsági csapatnak, amelyik megnyerte mind az FA Akadémiai Ligát, valamint az FA Ifjúsági Kupát is a tavalyi szezonban.

A csapat emellett nyolc játékossal szakít a következő szezon előtt, ők a következők: Amaury Bischoff, Anton Blackwood, James Dunne, Rui Fonte, Abu Ogogo, Paul Rodgers, Rene Steer és Vincent van der Berg.

Mindannyiuknak sok sikert kívánunk a jövőben is!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
megsugom nemsokára veszek ujj billentyűzetet mert ami most van régi és néha beragad .jah és törődj a magad dolgval.pussz
15 éve
Törölt felhasználó
Noobito, kérlek, helyesírásodon és színvonaladon próbálj fejleszteni.
15 éve
Törölt felhasználó
minek cana csak mert egy állat? ottvan denilson aki még a mi tizenhatosunkon sem fél majdnem sarkonrugni az ellenfelet hogy szerelje hátulról meg aki beszólogat a 10 évvel idősebb ballacknak stbstb...denioson egy kis takony aki asziszi kemény mer wenger berakja mer wenger asziszi h denilkson nem csak kemény hanem más is szal nem meleg de wenger tud vmit amit mi nem és ezt tudja denolson is mármint h wenger tudja h mit
tud ő de mi nem tudjuk azt is tudja h mi nem...jasnos ezért nem is mutatja meg h wenger mit tud amit mi nem de ők 2 en igen :S :D
15 éve
Törölt felhasználó
de általában látni hiogy előre megrendezett betanult mozdulatok események vannak. de ha elszabadzulnak az indulatok akkor néha szakítanak ezekkel a színjátékokkal vagy csak jobban eljátszák h télleg mérgesek nemtom:D mind1.. maga egy pankrátor mondta h ez a show az emberek szórakoztatását tartja szemelőtt...ettúől még aki sokszor győz télleg erős stb... az események általában a rosszfiúk és a jófiúk összetűzéséről szól..
15 éve
Törölt felhasználó
Touré5 a pankráció színjáték de jó nézni és ha van baleset akkor megsérülnek, de vannak olyan meccsek ami nem színjáték.

Szólj hozzá