A Konföderációs Kupa második elődöntőjén Brazília 1-0-ra legyőzte Dél-Afrikát, így a Jenkik a Seleçãóval fognak megmérkőzni a torna döntőjében, míg a bronzmérkőzést Spanyolország a hazaiakkal fogja megvívni.

A mérkőzésen az egyik gárda sem bírt a másikkal, a brazilokon kitükröződött a fáradtság, de amikor már mindenki a hosszabbításra gondolt (a 88. percben), akkor jött Daniel Alves és lőtt egy bitangnagy szabadrúgásgólt Itumeleng Khune kapujába. A Barcelona hátvédje a 82. minutumban lépett pályára, s kitörő örömmel fogadta, hogy sikerült bizonyítania Dunga mesternek.

A meccs hőse így kommentálta a találatát, s a gólörömét:

"Odaálltam, s annyira koncentráltam, hogy még azt sem tudtam, a jobb vagy a bal oldalon játszottam-e. A gól? Minden edzésen gyakorlom a szabadrúgásokat, talán ennek köszönhető. A lényeg az, hogy ezzel hozzájárultam a győzelemhez. Az gólörömömet a gyerekeim miatt csináltam. Minden, amit teszek, azt értük teszem, s szerettem volna nekik azt az eredményünket dedikálni, hogy bejutottunk a döntőbe."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Nasrinak Boldog Születésnapot!!!! Michael Jackson pedig nyugodjék békében!!!
15 éve
Igen, bár külön posztot nem kap, nyugodjék békében.
15 éve
Törölt felhasználó
Michael Jackson meghalt!!!!!!!!!:(
15 éve
Törölt felhasználó
nem eriCesc!Ez gyógypatkány fejű!
15 éve
Törölt felhasználó
szép gól volt ,de azt is hozzátenném hogy jól játszotak az afrikaiak szivosak voltak, jól védekeztek,kitudták vonni a huzó embereket
szóval tényleg nem vártam ilyen jó játékot tőlük

Szólj hozzá