Andrej Arsavin hivatalalos weboldalán a támadó rajongói egy exkluzív chatelésen vehettek részt kedvencükkel. Az Arsenal 23-asa rengeteg kérdésre válaszolt az online beszélgetés során. Íme néhány kifejezetten érdekes ezek közül:

Kérdés: Milyen légkör uralkodik az Arsenal öltözőjében a mérkőzések előtt? Élénk, mókás, esetleg komoly?
Arsavin: Szeretem az öltöző légkörét. A meccsek előtt mindig szól valami zene. Ettől nyugodtabbak leszünk. Valaki kap egy masszázst, valaki a labdával játszik és valaki viccelődik a többiekkel. Nagyon kényelmes az öltözőnk, s igen barátságos hely.

Kérdés: Milyen a szurkolói támogatás az Emiratesben? Miben különbözik ez attól, amit a Zenit drukkereinél tapasztaltál?
Arsavin: Hogy mi a fő különbség? Talán a nyelv. S még mi? Az, hogy a St. Petersburg stadionja húszezer férőhelyes, míg az Emiratesben hatvanezren is vannak meccsenként. Bár mondjuk Oroszországban több zászlót használnak a mérkőzéseken. A Zenit drukkerei minden összecsapáson előadnak egy begyakorolt koreográfiát. Van, hogy egy transzparenssel egy-két szektort befednek több ezer rajongó segítségével. És hogy mik a hasonlóságok? A játékosok mindkét csapatnál érzik a szurkolók szeretetét és támogatását. Ez extrán ösztönöz minket, hogy jól teljesítsünk. Nagyszerű érzés, ha a drukkerek értékelik a munkánkat. Leginkább értük játszunk.

Kérdés: Ki a legviccesebb játékos az Arsenalban, s ki öltözködik a legjobban?
Arsavin: Ez igen kemény kérdés, hisz még nem valami erős az angol nyelvtudásom. Az angol humor eléggé finom, így csak nehezen tudom megérteni. És hogy ki öltözködik a legjobban? Azt mondom, hogy Song!

Kérdés: Vannak olyan tehetségek a gárdában, akik lenyűgöznek az edzéseken?
Arsavin: Igen, például Jack Wilshere és Kieran Gibbs.

Kérdés: Az Arsenal játékosai szoktak internetes fórumokra írni?
Arsavin: Időnként.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
DJourou bocs hogy beleszolok:D de ezt megint az ultráról szól 1 kicsit
németországban jobbak a "drukkerek" mert állnak
és a legeslegjobb meccshangulata az olaszoknak van...Lazio,Inter,Milan
15 éve
Törölt felhasználó
Pont Song a divatdiktátor??
15 éve
Törölt felhasználó
Az kétségtelen ,hogy elég pocsék stílusa van az Arsenal játékosainak ami az öltözködést illeti!Én Gallas-t mondanám,aki szerintem divatosan öltözködik!Songról nem tok nyilatkozni, a többiek pedig úgy vannak vele,hogy amit rám adnak azt felveszem "osz jó van"!
15 éve
Törölt felhasználó
hát szerintem azt nem lehet mondani a szurkolóinkra, hogy csendbe üldögélnek! arról nem is beszélve, amikor gólt lő a csapat...Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! ennél nincs nagyobb, ilyenkor mindig kiráz a hideg. :)
15 éve
Törölt felhasználó
Énekelni szoktak a rajongók. Mint minden brit csapat szurkolótábora. Németországban is ugyanez van, csak ott zászlók is vannak. Ebben a két országban szokott lenni a legjobb meccshangulat. Lehet, hogy neked jobban bejön a dél-afrikai stílus, de sztem a legtöbb embernek nem.

Szólj hozzá