Tomas Rosicky egyetlenegy percet sem játszhatott a 2008/09-es szezonban a térdínsérülése miatt, amit még tavaly januárban szedett össze. A cseh középpályást azóta már többször is megoperálták, túlesett a rehabilitáción, és a szezon vége felé az első számú csapattal is edzhetett.

Rosicky azonban óvatos, hiszen első bevetésére még egy darabig várni kell.

"Nem tudom, hogy benne leszek-e a kezdőben a következő meccsen. Beszéltem a fitness edzővel, Tony Colberttel, aki szerint akár a tavalyi szezon végén is játszhattam volna. Szóval én elvileg fitt vagyok, viszont a klub döntött úgy, hogy nem játszat engem a tavalyi szezon utolsó meccsein." - mondta Rosicky.

"Nem beszéltünk erről a klub vezetésével. Ők is tudják, hogy rendben vagyok, talán nem akartak felesleges kockázatnak kitenni. Szerintem az edzésekből kiindulva nyilvánvaló volt, hogy képes vagyok a játékra, még akkor is, ha a teljes játékidőt nem bírtam volna végig."

"Amíg nem játszok újra egy bajnokin, nem tudom megmondani, hogy mennyi esélyem van. Ha csak az edzést vesszük figyelembe, akkor jobb vagyok, mint amikor az Arsenalhoz igazoltam."

"Azt nem tudom, mi fog történni, amikor meccs közben sprintelgetek a pálya egyik végéből a másikba."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
kellesz töki ,sok sikert ,várom a játékát már nagyon.
15 éve
Törölt felhasználó
Várom vissza, ha nem lesz sokat sérült akkor jól fog jönni a csapatnak!
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem legalább olyan jól fog játszani mint eddig!! És lőni fogja a bomba gólokat!!
15 éve
Törölt felhasználó
Ha formába lendül, akkor végre újra lesz egy arany labda jelöltünk, komolyan:)
15 éve
Törölt felhasználó
Ha csak 80 százalékot fogja teljesíteni s sérulése elotti idoszakból, akkor is o lesz az, aki az idén biztos jóval erosebbé teszi majd a kozéppáját.Hajrá Tomáš

Szólj hozzá