Ma, június 15-én lejátszották a B-csoport első két összecsapását.

Brazília az Afrika kupa győztesével, Egyiptommal csapott össze, ahol a csapatok hamar elkezdték rohamozni az ellenfél kapuját, és ennek köszönhetően Kaká már az 5. percben megszerezte a vezetést, amire a 7. percben Mohamed Zidan válaszolt, majd 5 perccel később Luis Fabiano fejesével ismét előnyhöz jutott a Dél-amerikai csapat. A 37. percben egy Elano szögletből még a szünet előtt két gólosra növelte Brazília előnyét Juan. A második félidőre összeszedte magát Egyiptom, és Shawky valamint Zidan révén egy perc alatt egyenlített. A meccs végén Kaká egy büntetőt értékesített, és ezzel alakult ki a 4-3-as végeredmény.

A másik mérkőzésen a VB győztes olaszok csaptak össze  Észak-Amerika legjobbjával. A meccs nem volt túl izgalmas, de az első félidő végén volt néhány izgalmas pillanat: az amrikai Clarkot a 33. percben kiállították, ezután egy furcsa öngól született, amit a bíró nem adott meg az olaszok javára(szerintem jogtalanul), ezután pedig a 41. percben Donovan egy büntetőt értékesített, ami az amerikai csapat szövetségi kapitányán nem látszódott, de USA játékosai mégis 1-0-ás vezetéssel ballaghattak az öltözőbe. A második félidő az 58. percig unalommal telt, de ekkor a csere, Rossi kiegyenlített egy távoli góllal. Ezután erőre kapott az olasz gárda, és De Rossi bombagólja, valamint Rossi második találata után kialakult a 3-1-es végeredmény.

Most egy nap szünet következik, majd június 17-én megtekinthetjük a Spanyolország-Irak, valamint a Dél-Afrika-Új-Zéland találkozókat, ezeknek a meccseknek a végeredményét nem tudjuk, de egy biztos, hogy szerdán sem marad el a méhkasra hasonlító dudák egész meccses hangzavara...  

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Dunga szereti azt a posztot, és szereti Gilbertot is, mert olyan kicsit, mint ő. Ennek ellenére teljesen jogosan befér a kezdőbe.
A másik meg, hogy ki kéne találnom vmi cuccot, ami kiszűri a tévében ezt a szar méhzengést, és azzal 2010ig baromi sokat kaszálnék! :)
15 éve
Törölt felhasználó
ja igazad van Felipe Melo nem jó vkp :)
15 éve
Törölt felhasználó
Azért Brazilia nem dúskál DM poszton,szóval nem meglepő,hogy Gilberto kezdő!Talán még Hernanes van ott aki nagy tehetség ,de ő még fiatal!
15 éve
Törölt felhasználó
*játszot
15 éve
Törölt felhasználó
bár brazilos vagyok most nem a brazilok fognak nyerni :D,mert csapatépités van... és am már vagy 5 helyre leirtam ezt hogy igen Gilberto befér és kezdő is,ezért nem kellett volna elküldeni, és am attól függetlenül hogy ugy látszott hogy nem jáccol olyan jól...attól még sztem lehetett jó(láthatatlan fal) :P

Szólj hozzá