Az Arsenallal idén is több játékost szóbahoztak. Nézzünk közülük pár védőt: Richards, Vermaelen..

Vermaelen már a nyár eleje óta az Arsenal elsőszámú célpontja. Az Ajax csapatkapitánya elmondta, hogy jövőhéten ír alá az Arsenallal. Már csak a fizetéséről kell tárgyalni.

Vermaelen az lesz, ami Senderos sose volt: szervező.

Vermaelen kiválóan fejelő játékos a maga 186 centis magasságával. Kulcsfontosságú lehet a védelem tengelyében.

Richards-t is említették egy lapon az Arsenallal, de róla egy kicsit később..

Több játékost hoztak szóba más csapattal, elég csak Toure és Gallas nevét említeni.

Gallas az elmúlt szezonban többször is balhét 'robbantott' ki és még a csk. szalag is lekerült a kezéről. Őt korábban a PSG vitte volna, de még a nyár folyamán egyetlen pletyka se szólt arról, hogy ő távozna.

Toure történe ennél cifrább. Toure az elmúlt szezon elején alig-alig kapott lehetőséget, ezért télen kishíján távozott az Arsenalból. Akkor éppen vissza tudták tartani. Kolo aztán örült annak, hogy a maradása mellett döntött, hisz kiválóan zárta a szezont és újra a csapat alapembere lett. A Man.City érdeklődik iránta és megszerzésének érdekében még Richards-ot is felajánlották egy csere-üzlet érdekében.

Meglátjuk mi 'sül ki' a Toure ügyből, de reméljük, hogy hűséges lesz a klubhoz és bízzunk benne, hogy az Arsenal is hűséges lesz a klasszis védőjéhez!

Ne csak az átiazolási piacot nézzük, hanem tekintsünk kicsit a csapatba és az utánpótlásra.

Kieran Gibbs neve már-már a csodával egyenrangú. A 19 éves játékos élt a lehetőséggel, amely Clichy sérülését követően adódott. Gibbs egy hibát(a MU elleni elcsúszása) leszámítva kiválóan pótolta a nálánál idősebb Clichyt.

Gibbst a héten behívták az U21-es Angol válogatottba, ahol pazarul mutatkozott be. A meccs egészén kiválóan teljesített, lőtt 2 gólt és ő lett a meccs embere.

Érdemes lesz figyelni rá, mert elképesztő potenciál rejlik benne. Clichynek oda kell tennie magát, mert Gibbs hamar kitessékelheti a kezdőből.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
egyetértek woolwich
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek a cikkel. Maradjon Toure és Gallas is, jöjjön Vermaelen, Silvestret meg adjuk el a PSG-nek, aztán tőlük meg hozzuk el Shako-t.
15 éve
Törölt felhasználó
A mu megvált cr7-től
Remélem nem tudják jó játékosokkal pótólni
A cselzi sztem túl sokat akar és ezért elbukhatnak
A pool már évek óta eredménytelen és ezévben még senkivel nem hozták őket szóba....
Úgy érzem itt a lehetőség h 1ütt maradva 1-2 játékossal kiegészülve bajnokságot nyerjünk!!!!!!!!!
Go Gunners!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
ezt tavaly is eljátszották :D
oooo jön majd fabregas, adebayor meg az ászok... aztán jött randall meg hoyte.
am is elmondanám ,hogy Cesc most a válogatottal van, akárcsak tavaly. úgyhogy ő véleményem szerint még az ausztriai edzőtábor ideje alatt a hasát sütteti valamelyik tengerparton. majd augusztus elején tér vissza.
15 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá