Steve Bould, az Arsenal Akadémia főnöke támogatja a mostani fiatalokat. Úgy érzi, hogy többen már tovább léphetnének akár a nagycsapatfelé is.

Még nem tudjuk, hogy milyenek lennének a a fiatalok a Premiershipben, de mi minden bizalmat megadunk nekik.

Nagyon sok tehetségünk van, akik később megállhatnák a helyüket az Arsenalban. De amíg a mélyvízbe be nem dobjuk őket, nem tudjuk, hogy mit is tudnak.

Arra senki sem számít, hogy ebben a korban már berobbanhatnak a kezdőbe, vagy a cserepadra, de közülük 1-2 minden bizonnyal megállná a helyét egy kevésbé komoly mérkőzésen.

Minden felszerelésünk és kellékünk meg van ahhoz, hogy minőségi játékosokat neveljünk belőlük. És ezt nem csak mi mondjuk...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Sztem egyértelmű hogy a legerősebb az utánpótlásunk angliában. Bebizányították h mind tudnának játszani PL meccsen hisz emlékezzetek csak vissza hogy megalázták akkor még a 6.-7. helyen tanyázó Wigan-t (igaz az Ligakupa volt, de a Wigan a legerősebb 11ével állt ki).
15 éve
Törölt felhasználó
Az akadémia tanoncai még nincsenek készen egy teljs szezonhoz, de hosszútávon ők lesznek a nyerő emberek.
15 éve
Törölt felhasználó
majd aki megy ausztriába ők lesznek főleg akik jövőre szerepet kaphatnak
15 éve
Törölt felhasználó
Ez tényleg így van, az Arsenal utánpótlása most nagyonnagyon erős! És bíztató, hogy sok az angol, akikhez esetleg nyúlhatunk, ha vmi ok folytán mégis bevezetnék azt a hülye szabályt, amihez az EUnak lesz pár szava.

Szólj hozzá