Nemrégiben az Arsenal.com-on egy felmérésben vehettek részt a regisztrált látogatók, ahol a csapat 50 legnagyszerűbb góljait választhatták ki, egy négyrészes videó alapján.

A lista végeredményét mától fogva teszik nyilvánossá, naponta két videóval, fordított sorrendben, ennek alapján az Ágyúsok legpazarabb gólját majd csak júliusban tudjuk meg.

Ugyanakkor a gólok megtekintése csak az előfizetők számára elérhető, így az Arsenalfan.hu egy egyedülálló elképzeléssel próbál segíteni a magyar látogatóknak. Ennek alapján a videótárban jó minőségben megnézhetővé válnak majd a gólok, amennyiben azt valamilyen forrásban mi is meg tudjuk szerezni.

Emiatt innen is kérünk mindenkit, hogy akinek van működő, lehetőleg YouTube-os forrása, a később bemutatott gólokhoz, az ne habozzon elküldeni a linkjét a szerkesztők e-mail címére.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
jaj,azt hittem csak az idei szezon goljai...akkor vissza az egészet
fuuu legszebb arsenal gol:igazábol ha emlékezetbol akarok választani akkor kapásbol a tavalyi-2 évvel ezelottiek jutnak csak be,de tetszik nagyon egy Henry gol 2001/02 szezonbol amikor 2t dekázott és 20-25 méterrol kilotte a jobb alsoot...
15 éve
Törölt felhasználó
én nekem a Number 1 RvP egyenlito golja a cselszki ellen amikor jobbal kibombázta a vinklit
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
a 48. helyezet Bergkamp gólja a sunderland ellen:http://www.youtube.com/watch?v=Jf2Y8hgoO8Y

Szólj hozzá