Megérkezett az ArsenalFan Vodcastje, amely egy általam kreált kisvideo, ebben megtalálhatóak a 2008/09-es idény legszebb góljai, amelyek legalábbis véleményem szerint azok voltak.

A video elkészítése előtt több tervem volt a Vodcastet illetően (sok technikai dolgok miatt nem valósulhatott meg), de végül arra jutottam, hogy az a leggördülékenyebb, ha egy picit nosztalgiázunk ezekből a momentumokból.

A video felépítése rendkívül egyszerű: a klipek közben természetesen zenét 'szolgáltatok', ezzel feldobva egy kicsit a hangulatot. Tekintsetek rá úgy, mint egy abszolút amatőr 'videokészítő' művére. Az első számot pedig Athlon kollégának ajánlom. ;)

A video célja leginkább az, hogy szórakoztasson, és az is, hogy belássuk: az idényünk nem volt olyan szörnyű, mint ahogyan általában leírják az emberek. A pozitív gondolkodás fontos lesz a jövőben is, bíztatni kell továbbra is a csapatot, és ezek az események, amelyek a Vodcastben újranézhetőek, megadják a drukkereknek a jókedvet, és büszkeséggel tölthet el minket, hogy ilyen jó játékot játszó csapatnak szurkolunk.

Letöltés (a linket másold a címsorba, a kód beírása után kattints a letöltésre, majd tetszőleges videolejátszóban játszhatod is):
http://seeupload.com/801vodcast0809.wmv

Köszönöm, hogy megtekintettétek, és ne feledjétek, augusztusban érkezik a Podcastek sorozata újra! GO GUNNERS továbbra is! ;)

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Grat Matthew a vidihez király lett!



15 éve
Törölt felhasználó
Így is örültem, h felment Seeuploadra a vidi, kb 45 perc volt, míg felnyomta. :DDD
15 éve
Törölt felhasználó
jó lett Matthew!!!!!!!
kicsit lehetett volna hosszabb. nekem is a DIABY gólja tetszett a legjobban utána a DUDU gólja a Burnley ellen
15 éve
Törölt felhasználó
Vazze nekem Diaby Aston Villának lőtt gólja előtt leállt.
15 éve
Törölt felhasználó
köszi a segítséget

Szólj hozzá