Az Arsenaltól a dán Nicklas Bendtner válaszolt Zlatan Ibrahimovic kritikáira, ami az ágyúsokat érte.

A svéd csatár az alábbiakat mondta Arséne Wenger együtteséről: 

Csak nézzék meg az Arsenalt. Nem veszik meg a legjobb játékosokat, ami nagyon, nagyon szomorú a szurkolóiknak. Rengeteg pénzt fizetnek ki a jegyekért, csak azért, hogy egy junior csapatot lássanak. Biztosan nem lehet valami jó móka nekik.

- mondta Ibrahimovics, aki 2001-ben majdnem az Arsenalhoz szerződött az Ajaxtól. 

Bendtner így válaszolt a svéd mondataira.

Nem volt helyes az állítása, bár amúgy sem érnek sokat a szavai. Valóban jobban szerepelhettünk volna az idei szezonban, de elértük az FA-Kupa és a Bajnokok Ligája elődöntőjét. Utóbbiban tovább jutottunk, mint Zlatan csapata.

"Emellett ugyanannyi gólt rúgtunk, mint a bajnok Manchester United, szóval ilyen téren megmutattuk, mire vagyunk képesek. És ez már csak azért is felülértékeli a munkánkat, mivel a Premier Liga a világ legerősebb ligája. Tisztán és világosan jobb, mint Zlatan ligája, a Serie A." 

Az nem véletlen, hogy az eldőntőben a négy csapatból három angol volt a Bajnokok Ligájából, és egy sem volt köztük Olaszországból. 
Zlatan idősebb, mint én, tapasztaltabb is. Idén is ők lettek a bajnokok, ő pedig a gólkirály. Én ezeket nem értem el - még.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
Ibrahimovic VS. Bendtner
15 éve
Törölt felhasználó
Ju Ju JUjj Ebből bunyó lesz xD
15 éve
Volt egy jó kis jellemzés a Serie A meg a PL között Zlatan meg Rooney példáján, valami olyasmi volt, hogy ha Zlatant szerelik a tizenhatosnál, akkor ottmarad, Rooney meg fut visszafelé.
15 éve
Törölt felhasználó
Lucas, ne nagyon tegyél barátságosokra, mert az mindig totó-gyilkos! Főleg európaiakra fölösleges, mert fáradtak így idény végére.
A cikkre visszatérve meg Zlatan tényleg óriási játékos, még ha nem is szimpi, de amit a labdával tud, bárhonnan, bármikor, az fantasztikus, viszont a csapata egy unalmas szar. Az Arsenal 10szer szebben játszik! Még akkor is, ha kaptak már a Highburyben egy hármast az Intertől, de arra is volt válasz, nem is kicsi. :) És sztem most sem kérdés, egy tétre menő meccsen ki nyerne, ha nagyjából a kezdőcsapatok játszhatnának.
15 éve
Törölt felhasználó
ezaz bendtner mondmeg neki!! xD
am nekem az eyik kedvencem zlatan mert elképesztő dolgokat csinál de most inkább kussoljon!

Szólj hozzá