Hírek /

Ismét Magyarországon az Arsenal?

Idén megint Szombathelyre jöhet az Arsenal. A Pepsifoci.hu hétközben értesült arról, hogy ismét Magyarországra jöhetnek az Ágyúsok, és a Haladas.vasnepe.hu beszámolója alapján a vezetők a remek hírt már közölték a szurkolókkal.

Az Arsenal ismét a térségben fog edzőtáborozni, és megmérkőznek a 100. születésnapját ünneplő Sturm Grazzal. Arséne Wenger alakulata ezután érkezne Magyarországra, ismét Szombathelyre. A Pepsifoci.hu pár napja értesült arról, hogy idén sztárok is érkezni fognak, hisz tavaly ez csak lehetőségként volt hallható.

A hírek szerint az ügy már nagyon előrehaladott, hisz a szombatesti Főtéri ünnepségen bejelentették: csupán egy aláírás hiányzik ahhoz, hogy július 27-én ismét Haladás-Arsenal meccset rendezhessenek a Rohonci úti stadionban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

11 éve
Törölt felhasználó
Fabcap4! Köszi. Jó a videód, már lig várom, hogy ott legyek. Hatalmas élmény lesz.
11 éve
Törölt felhasználó
FabCap, láttam a videodat! ;) Nagy lehetett!
11 éve
Törölt felhasználó
Bocsi a két hszért, de kifejeltettem valamit: Végig énekeltem minden számot, következő napon hangom se volt, áááá, de visszamennééék. Kívánom mindenkinek, hogy egyszer tapasztalja meg ezt az érzést. Amikor van Persie gólt rúgott és együtt ugrottam fel a közönséggel és őrjöngtem, az volt életem eddigi legszebb pillanata, akár hiszitek akár nem.
COME ON ARSENAL!
11 éve
Törölt felhasználó
Walcott 80: Nagyon sok sikert hozzá! Nekem volt szerencsém a Liverpool elleni hazai 1-1-es meccsen ott lenni, felejthetetlen volt. Nem is tudtam/tudom szavakban elmondani, ezért ha gondoljátok, nézzétek meg az utazásról készült videót:
http://www.youtube.com/watch?v=kf3OoCEK5WE&fmt=22
Reméljük azért a következő szezon több sikert hoz majd!
Walcott 80, neked meg tényleg HAJRÁ!
11 éve
Törölt felhasználó
még szerencse h tőlem a Rohonci út és Ausztria is csak 1 köpésre van...:D

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek