A jól értesült Goonertalk oldal szerint az Arsenal hamarosan legalább két, új barátságos meccs időpontját is bejelent a hivatalos weboldalán.

Ennek értelmében egy UNICEF jótékonysági meccs keretein belül az idei Bajnokok Ligája-győztes Barcelonával kezdődne az ágyúsok felkészülési szezonja, majd a hagyományos Barnet elleni barátságos mérkőzéssel folytatódna az.

Egy másik meccs is bejelentésre kerülhet, méghozzá a német Hannover 96 ellen, és ha a hírek igazak, akkor az Arsenal idén is ellátogat majd Szombathelyre.

A csapat előszezoni menetrendje (némelyik megerősítésre szorul)

július 13. - FC Barcelona vs. Arsenal (UNICEF Jótékonysági meccs)*
július 18. - Barnet vs. Arsenal (barátságos)
július 20. - Lincoln City vs. Arsenal XI (barátságos)
július 29. - Hannover 96 vs. Arsenal (barátságos)*
augusztus 1. - Arsenal vs. Atletico Madrid (Emirates Kupa)
augusztus 2. - Arsenal vs. Rangers (Emirates Kupa)

A menetrendet a közeljövőben az oldalukon is meg fogjátok találni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne egy Arsenal-Barcelona a srácok újra dumálhatnának Henry-val Kolo láthatná az öcsikét, minden fullos! Yaya-ék adnának egy két tanácsot aztán jövőre mi lennénk a BL győztesek!
15 éve
Törölt felhasználó
az arsenal - barca egyáltalán nem olyan nagy hajtós meccs lenne, csak megpróbálnak szépen lefutkorászni 90 percet azt kész, mivel nem tétmeccs. de nem tudom ehez még hova fér be egy hali meccs...
15 éve
Törölt felhasználó
Megnézném Európa két legszebb fociját játszó csapat mérkőzését.Nem az eredmény lenne a fontos.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez a XI azt jelenti, hogy a felnőtt csapat, de általában nem a kezdők, hanem azok, akik már tagjai a keretnek, de nem nagyon kapnak lehetőséget. Sztem olyasmi lesz, hogy Fabianski vagy Mannone, Ayling, Nordveidt,Frimpong, JET, Merida, Lansbury, Couqlin, Randall, Watt a csapat.
15 éve
Törölt felhasználó
ja hát lehet van benne vmi. de nem lenne ez csúnya húzás a Lincoln Cityre nézve? xD még ha egy Barca ellen állna össze a "XI" ... de majd meglátjuk, hogy mi is lesz az valójában.

Szólj hozzá