Az Arsenal edzője, Arsene Wenger a közelmúltban hangoztatta, hogy le szeretne ülni tárgyalni Robin van Persie-vel a szerződéshosszabbításról.

A holland csatárnak még két éve van hátra a kontraktusa lejártáig, és ha nem sikerül megegyezni vele most, akár el is hagyhatja a klubot.

Van Persie elmondta, hogy nincs előrehaladás az ügyében, de a közeljövőben lehetnek új információk.

"A klub és én egyelőre nem tudunk hírekkel szolgálni. Hamarosan lesznek új információk. Ezt tudom most mondani."

A Feyenoord korábbi csatára elégedett az idei teljesítményével, de azzal nem, hogy a csapat nem tudott trófeát nyerni.

"A célom az volt, hogy minél több meccsen szerepeljek, és 44 találkozón pályára is léptem. A góljaimmal és a gólpasszaimmal elégedett vagyok."

"Az a baj, hogy megint nem nyertünk trófeát. A kupagyőzelemről szól a foci, és felejthetetlen élmény győzni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Kiváncsi vagyok, mi lesz. Nyújtják mint a tésztát... Ez sajnos nem sok jóval kecsegtett. De remélem azért Robin nem megy el, főleg úgy, hogy az előző szezonokban többet volt sérült mint egészséges.
15 éve
Törölt felhasználó
Én személy szerint nem vagyok megelégedve RvP teljesítményével,és most nem csak a 08-09-es szezon veszem alapul,hanem amit eddig tett a klubért,és az nem sok!
15 éve
Törölt felhasználó
Tavaly Adebayor csinált szinte mindent a támadásba idén Van persie remélem jövőre jobb lesz a mind2-jük teljesítménye akkor közelebb érezhetnénk magunkat pár trófeához
15 éve
Törölt felhasználó
Ja mi mért szerencsétlenkedünk az átigazolásokban vagy a szerződéshoszabításokban mindig?Ha elmegy tökönlövöm magam mint Clichy.
15 éve
Törölt felhasználó
egyre távolabb sajnos...

Szólj hozzá