Theo Walcott elmondta, meg kell tanulni elvégeznie a piszkos munkát, ha tényleg a bajnoki címért akar harcolni az Arsenal.

Az Ágyúsok múlt vasárnap egy 4-1-es sikerrel búcsúztatták az idényt, 72 ponttal végeztek, 18 egységnyi lemaradással a Manchester United mögött, akik bajnokok is lettek. A sors iróniája, hogy Wenger csapata a megszerezhető hatból négy pontot szerzett meg Fergusonék ellenében. Az Arsenal csak egy meccset veszített a nagy négyes többi tagja ellen. A kicsik ellen nem mindig ment ilyen jól  a szekér, becsúsztak vereségek a Hull City, és a Fulham ellen is. Walcott szerint a gárdának van hová fejlődnie.

Tanulnunk kell az idei évünkből, el kell végezni a piszkos munkát, és hozni a meccseket.

A főnök is kiemelte, hogy a MU egy meccset nyert csak a négy nagy többi tagja ellen, ez mutatja, hogy milyen fontos minden találkozó. A kisebb csapatok ellen otthon és idegenben is nyerni kell.

Meg kell tanulnunk azt, hogy miképp kell elvégezni a piszkos munkát. Az idén szerzett tapasztalataink hasznunkra válhatnak a következő idényben.

Az Arsenal szezonja szépen ért véget. A hatból öt vereséget még karácsony előtt szenvedtek el, és novembertől májusig felállítottak egy 21 meccses veretlenségi sorozatot.

Jól végződött az idényünk. Jövőre is úgy kell végig játszani, ahogyan a végén tettük.

Sokféle pozícióból szereztük a gólokat, az együttesünk egyre kevesebb gólt kap, és jól futballozik.

A mester azt mondta, hogy pihenjük ki magunkat, menjünk el nyaralni, mielőtt a következő idényre hangolódunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
WE ARE THE WINNERS! :-D
15 éve
Törölt felhasználó
Kupa győztes ,kupa győztes,kupa győztes,kupa győztes,kupa győztes,kupa győztes,kupa győztes! (:
15 éve
Törölt felhasználó
Most már emhetünka ludni emrt holnap korán kell kelni(kelnem :D ). UgyH JÓ ÉJSZAKÁT!!!! GO WALCOTT!!!!!!GO LITTLE GUNNERS!!!! GO GUNNERS!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Na ez az !!! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Liverpool-Arsenal 1-2

Szólj hozzá