Az Arsenal U18-as csapata szemkáőráztató játékkal tegnap 4-1-re kiütötte a Liverpool korosztályos gárdáját. A hazaiak teljesítménye az Emirates Stadionban szinte olyan volt, mint a felnőtteké.

Arsene Wenger a fiatalok köré építette csapatát, és a tartalékban szerepet kapó játékosok a Ligakupában is bemutatkozhattak már.

A Liverpool ellen a fiúk megmutatták, hogy mit tartogat a jövő: Wilshere, Emmanuel-Thomas és Coquelin is parádésan focizott.

Elmegyünk az Anfieldre, és jó eredményt érünk el, mert tudjuk, hogy ez még nincs lefutva
- mondta Wilshere.

Úgy gondolom, közülünk bárki lehet a felnőtt csapat tagja, mert elég jók vagyunk hozzá.

Tehetségesek vagyunk, és betörhetünk a nagyok közé. Imádunk együtt játszani, pláne úgy, hogy 33,000 néző figyel minket.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Tomco amit te mondasz az mind igaz egy 17 éves Kelet - európai játékosra,de nem egy olyan játékosra,aki az Arsenalban játszik(felnőtt kerettag),és utánpótlás válogatott!
15 éve
Törölt felhasználó
Azért önző mert a fiatalok így hívják fel magukra figyelmet.Ha folyamatosan passzolna és nem cselezne olyan jól és nem rúgna sok gólt hanem inkább passzolna akkor senki nem venné észre még abban a korosztályban.Felnőttként mindenki más.Gondolj bele EriCesc hogy szerintem Eobué vagy Touré sem úgy került hozzánk hogy szép csenben eljátszogattak hanem villogtak.Ettől tehetségek.Ja meg nálam is csak 3 évvel idősebb még tinédzser.Jóhogy nem viselkedik felnőtt módon de ezt ne is várjuk.
15 éve
Törölt felhasználó
"Természetesen nagyon frusztráló, hogy nem játszhatok, hanem csak kívülállóként szemlélhetem a meccset." Pl.:17 évesen már úgy érzi,hogy a felnőtt csapatban van a helye!Szerintem Wengernél el szaladt a ló vele kapcsolatban,de szerencsére hamar észbe kapott,és visszatette oda ahova jelen pillanatban való!Az a megnyilvánulása sem a szerénységéről adott tanúbizonyosságot amit az utánpótlás válogatottban művelt!Minden magára vállalt,és önző volt mindvégig a meccs során!
15 éve
Törölt felhasználó
EriCesc, milyen "ilyeneket"? Teljesen jól látja a dolgokat.
15 éve
Törölt felhasználó
Vidik közé felraktam tegnapi meccs góljait.

Szólj hozzá