Látván azt, hogy a Manchester United felemelte a Premier League trófeát, Arsene Wenger elmondta, hogy az Arsenalt ez még motiváltabbá teszi a jövőre nézve.

Sir Alex Fergusonék az Old Traffordon egy 0-0-t játszottak az Ágyúsokkal, de az egy pont is elég volt a 18. bajnoki címükhöz. Az ünneplésük pedig inspirálhatja az Arsenalt.

"Nem látták azt, amit mi láttunk szombaton. Mi is el akarjuk érni azt a sikert, amit ők."

"Nagyon fontos volt a meccs számunkra. A jövő szempontjából lényeges volt, hogy válaszoljunk (a kritikusoknak)."

"A szezon kezdete óta elég jól teljesítettünk. Szombaton irányítottuk a találkozót."

"Hét játékosunk 22 éven aluli volt. Így hát miért ne reménykedhetnénk abban, hogy mi lesz jövőre?"

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
jó lenne ha mi is megízlelnénk a siker örömét.
15 éve
Törölt felhasználó
Reméljük inspiráló lesz és jövőre ha nem is a bajnokságot de legalább a Liga-kupát nyerjük meg.Azzal ha egy kicsit is de elismernék a csapatot.
15 éve
Törölt felhasználó
Ott szokott leni az emlékek között az is, hogy kik nyerték meg a bajnoki címet. Ha úgy emlékszik "csak" vissza a szurkoló, hogy az a Manchester nyerte meg 2009-ben akkor ő nem szurkoló. Ha úgy, hogy "jha akkor volt Giggs a világ legjobb játékosa és ott volt C.Ronaldo gólkirály a keretben", na ő már szurkoló. Az emlékek nem csorbulnak meg és azért az is jelent valakit, hogy ki hogyan nyeri meg a bajnokságot. Mikor az Arsenal veretlenül nyert, akkor azaz örök emlék. Ha jövőre nyernénk egy 22 éves kerettel, akkor az rekord lenne. Ilyen rekordot meg nem lehet elfelejteni.
15 éve
Törölt felhasználó
"Hét játékosunk 22 éven aluli volt." Ez szép teljesítmény, csak éppen senki kívülállót nem érdekel! Ez nem egy ifjúsági csapat, ahol számítana, hogy milyen fiatalok a játékosok! Itt az a lényeg, hogy nyerj valamit, tedd azt 22 éves vagy 35 éves játékosokkal! Amíg nem nyerünk semmit addig nem fogják elismerni a csapatot!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ezzel a 0-0-ával nem fogtuk be a kritikusok száját,de ez csak az én véleményem!Jövőre el kell dönteni mi a fontosabb a PL,vagy a BL,mert ennek a csapatnak a kettő nem megy egyszerre,és elérni a legmagasabb célt az adott kupában!

Szólj hozzá