Az Akadémia Liga-győzelemről...

Ez sokat jelent a srácoknak. Ez az erőfeszítéseik jutalma. Felülmúlták azokat a célokat, amiket a szezon előtt felvázoltam nekik. Ez növeli az érdemüket. Megkoronáztuk a bajnok szezont, de profinak kell lennünk, s már a következő meccsre kell koncentrálnunk.

A döntőben mutatott játékról...

Sokkal jobbak voltunk, mint a City ellen összecsapáson. Ez különösképpen igaz a második félidőre. A szünetben azt mondtuk a játékosainknak, hogy figyeljenek a labda járatására, s uralják a meccset. A második játékrészben mesés volt a játékunk.

Egy tipikus észak-londoni derbiről...

Egy kissé tüzes mérkőzés volt. Gondolkoztam azon az opción, hogy a szünetben lecseréljem Emmanuel Frimpongot, hogy megvédjem, hisz a szélen voltak aggasztó ütközései, de összességében ő is nagyszerűen játszott. Továbbá meg kell néznünk, hogy Luke rendben van-e a kiállítása után.

Luke Ayling kiállításáról...

Újra megnézném az esetet. A játékos elmozgott, Luke pedig nem tudta észlelni ezt. Nehéz megítélni a szituációt. Ott voltam a pálya mellett, de meccs közben ilyenek nem járnak a fejemben. Tanulni fog az esetből, de együtt tudok vele érezni, hisz hajdanán hasonló körülmények között kellett kihagynom a Kupagyőztesek Európa Kupája [KEK] döntőjét.

Henri Lansbury visszatéréséről...

Lenyűgöző volt a második félidőben. Az első játékrészben sokszor váltogatta a pozícióját, kissé fegyelmezetlen volt. A szünetben megpróbáltuk megzabolázni, s meg is mutatta az igazi önmagát.

Az Ifjúsági FA-kupa fináléjára való felkészülésről...

Úgy gondolom, hogy tökéletesen fel tudunk készülni a meccsre. Folytatni kell a győzelmi sorozatunkat. Talán ez a legfontosabb most. A srácok hozzá vannak szokva a győzelemhez, remélhetőleg a jövő heti, Liverpool elleni összecsapáson is diadalmaskodunk majd.
 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Eszméletlen... az utánpótlásunk hihetetlen. A nagycsapat szinte egy utánpótlás, de még azt is lehet fokozni.
15 éve
Törölt felhasználó
annyira együtt van a csapat h meg kell legyen
15 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne, ha a srácok ott is tudnának nyerni. Go Gunners!
15 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert nekik az FA kupa döntőhöz!

Szólj hozzá