Adams szerint Wenger maradni fog az Arsenalban és úgy gondolja, hogy Arsene minden egyes Real Madrid féle csábításnak ellen fog majd állni.

Wenger meglepte a szurkolókat, amikor egy korábban adott interjújában megemlítette, hogy Perez (valószínűleg megnyeri a madridi elnökválasztást) irányítása alatt érdekes lesz dolgozni a Real Madrid edzőjének. Jelentések szerint Wenger a múlt héten találkozott Perezzel.

Wenger eddig karrierje során mindig kitöltötte az aktuális szerződését (jelenleg 2011-ig köti kontaktus az Arsenalhoz), de a korábbi kijelentései aggodalomra adhatnak okot.

Adams hiszi, hogy Wenger ellenáll a hívó szavaknak és a jövőben is az Arsenalt fogja irányítani.

"Szerződése van és úgy gondolom, hogy tiszteli is azt. A Real Madrid szeretné őt, de sok olyan klub van, aki szeretné Wengert, mert amit az elmúlt 12 évében az Arsenallal elért az káprázatos."

"Ő egy csodálatos ember és egy csodás edző. A Real Madrid már régóta üldözi, de ő egy tisztességes ember és még van mit tennie az Arsenallal."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Wenger nem az a fajta edző, aki helyt tudna állni a Real Madridban. Ott nem tehetné meg azt, hogy előrukkol a tulajdonosoknak egy 4-5 éves tervel. Ha fél év alatt nem ér fel legalább Spanyolország csúcsára, akkor ki is van rúgval. Ott egy mostani szezon után már az országból is elküldenék. Náluk a pénz, nálunk a klubhűség is elég, hogy tiszteljenek.
15 éve
Törölt felhasználó
Majd meglátjuk mit hoz a nyár de nem hagyhatja itt az Arsenalt.Utálom ahogy igazol de amúgy meg nem tudnám nélküle elképzelni a csapatot.
15 éve
Törölt felhasználó
ez volt adenél is cescnél is stb vki nyilatkozik egyet azt egy helyen félre fordítják és máris lejön minden újságban h wenger a reálba akar menni...
15 éve
Törölt felhasználó
nagyon jó edző Wenger , csak sajna nem jönnek az eredmények, a KUPÁK!!
15 éve
Törölt felhasználó
A Real Madridnál nincs 4-5 éve egy menedzsernek sem ,hogy csapatot építsen ezzel Wenger is tisztában van!Amúgy sokan félre értelmezték azt a Wenger nyilatkozatot amit az elmúlt napokban tett!

Szólj hozzá