A Real Madrid még az Arsenalnál is pocsékabb szezont tudhat a háta mögött, ez pedig odáig vezetett, hogy a spanyolok a nyáron óriási átszervezéseket fognak végrehajtani a csapaton belül, ehhez pedig a közelgő elnökválasztás is hozzájön.

A korábbi elnök, Florentino Pérez tervei közt többek között az szerepel, hogy ha ismét hatalomra jut, megpróbálja megszerezni Arséne Wengert Juande Ramos helyére. Bár korábban Wenger cáfolta a realos pletykákat, most érdekesnek véli, ami folyik a madridiaknál.

"A Pérez-felé projekt határozottan érdekes lesz minden edző számára." -mondta Wenger a Telefootnak. Ez azért igaz, mert a hírek szerint Wengernek korábban az edzői poszt mellé felajánlották a sportigazgatói állást is, ez esetben pedig ő döntene az átigazolásokról is.

"Alapvetően mindig kitöltöttem a szerződésemet."

Wenger arra kérdésre, hogy beszélt-e már Pérezzel erről a tervről, csak így felelt:

"Engedjék meg, hogy hallgassak erről a témáról."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
a faszt kell wwengernek a reallal foglalkozni!ki nem szarja le a madridot???inkább figyeljen oda hogy jövőre duplázunk vagy triplázunk!:D
15 éve
Törölt felhasználó
Csak ne találja érdekesnek. Jövőre érhet be a csapat miért menne el ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
15 éve
Törölt felhasználó
Általában ha van egy két értelmű nyilatkozat,akkor a média mindig úgy fogalmaz,hogy szenzáció hajhász hír legyen!Wenger azt mondja,hogy aki egy világsztárokkal teletűzdelt csapat edzője akar lenni,annak a Perez által ajánlott állás kecsegtető lehet!Ezt nem magára érti!
15 éve
Törölt felhasználó
JA ha már felépítette ezt a csapatot akkor nehogy már itt hagyja nagy adósággal meg semmi eredményekkel és csalódott szurkolókkal.A Realt meg szerintem a saját szurkolóin kívül mindenki utálja mert képtelenek magukból élni és kinevelni valakit ahelyett hogy tönkretegye a több európai csapatot.Nincs még egy ilyen csapat.
15 éve
Törölt felhasználó
Na ez pont az a fajta hír, amelyet napokon belül megcáfol a hivatalos oldal! Csak vissza kell emlékezni, hogy mit mondott a múltkor a .com-on.

Szólj hozzá