Az Arsenal-Manchester United párharc összesített állása egy bajnoki és két BL-meccset követően 1:2, ugyanakkor Arséne Wenger csapata idén még játszani fog egy mérkőzést az Old Traffordon, ahol a Unitednek elengedő mindössze egy pont, hogy megszerezzék sorozatban a harmadik bajnoki címüket.

"Az emberek csak azt a 18 pontos hátrányt látják, ami a két csapat között van, de azt hajlamosak elfelejteni, hogy mi nagyon sok egységet dobtunk el az idei évad során." - mondta Wenger.

"A Manchester United nagyon sok elismerős címet begyűjtött már, valószínűleg idén is ők lesznek az angol bajnokok. Mindenkinek meg kell birkóznia ezzel, de úgy, hogy nem szabad beletőrödni a jelenlegi helyzettel, jövőre vissza kell vágni, és megverni őket."

"Egy nagyon ígéretes csapatunk van, akik hamarosan be fognak érni. Ha a két csapat statisztikáit összehasonlítjuk, akkor láthatjuk, hogy szinte ugyanannyi gólt szereztünk, mint ők. Az utolsó harmadban való játék is hasonló, mint az övéké. Mi azonban több gólt kaptunk, és ez a különbség."

"A statisztikák szerint, mi 36, míg ők 24 gólt kaptak. Ellenben mi 64 gólt rúgtunk, ami majdnem ugyanannyi, mint amennyit ők. [A United 67 gólt szerzett] Támadásilag nem, védekezésileg viszont van különbség a két csapat között."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
igen főleg ha sérült az egész hátvédsor.
15 éve
Törölt felhasználó
Megint egyet értek Woolwichal.Pedig annyira nem rossz a védelmünk szerintem az a legjobb részünk de valahogy mégse.
15 éve
Törölt felhasználó
A gyenge védelem ellenére szerintem taktikailag is alul maradtunk a MU-val szemben,és ez nem a játékosok,hanem Wenger hibája elsősorban!
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger bá remélem azt tudja mire jók a statisztikák.
15 éve
Törölt felhasználó
Igazából nem is csak a védelemmel, hanem magával a védekezéssel van a fő gond...Rengeteg gólt kaptunk idén és néha elképesztő hibákat csináltunk. Még anno 2006-ban a BL menetelés során 7 meccsen keresztül nem kaptunk gólt, olyan csapatok ellen, mint a Real, a Juve és a Villarreal! És akkor még gyengébb nevek voltak a védelemben. Flamini bal hátvédnek és hasonló dolgok... Úgyhogy valami nagyon nincs rendben ezzel és ezzel a problémával sürgősen kezdeni kell valamit!

Szólj hozzá