Az Arsenal vezérigazgatója, Ivan Gazidis elmondta, hogy Arsene Wenger mindenre nyitott, ha a csapat fejlesztéséről van szó.

A francia munkásságát sokan kritizálták, mivel a gárda a negyedik helyen fejezi be a bajnokságot azután, hogy hétvégén kikapott a Chelseatől. A csapat az FA-Kupából és a Bajnokok Ligájából is kiesett.

Mindenki csalódott volt a klubnál a szomorú események után, de Gazidis biztos abban, hogy Wenger megtalálja a titkok nyitját.

Nem egy makacs, a saját elveihez ragaszkodó menedzser. Ez nem igaz.

Mindig magába néz egy döntés előtt, és kikéri mások véleményét is. Úgy gondolja, hogy nem tud eleget, és ez pozitívum nála (hiszen így többet akar - a ford.).

Nem bújik ki semmi alól, és nem védi magát piti módszerekkel. Ő a játékosait óvja.

Nem úgy megy ki valahová, hogy azt állítja: 'Ez a srác nem elég jó' vagy hogy 'Ez az, amiben gyengék vagyunk'. A nehéz döntéseket jól hozza meg, és védi a játékosait.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
lehet hogy igaza van. Wenger kiváló edző csak nem jönnek az eredmények.
15 éve
Törölt felhasználó
ez egy wenger védő nyilatkozat gazidistől de wenger igenis makacs
15 éve
Törölt felhasználó
Biztos,hogy Ivan jobban ismeri,de külső szemlélőként nekem az jön le,hogy igenis Wenger egy makacs ember ,és ragaszkodik a saját elveihez!
15 éve
Törölt felhasználó
ez igaz. ezt megfigyelhettük. egy murinnyó már lehet lelkiekben összetörte volna pl fabianskit vagy gibbset, amiért 1-1 meccsen nem úgy játsozttak mint az alapember aki helyére beugrottak..

Szólj hozzá