Az Arsenal ilyen téren hosszú szünetet szakított meg azzal, hogy Andrey Arshavint relatíve több pénzért hozták el a Zenit Szentpétervártól, mint amennyit a mostanában szerződtett játékosokért kiadtak.

A csütörtökö sajtótájékoztatón Arséne Wenger elmondta, hogy nincs ellenére a költekezés, de csak annyi játékost fog hozni, amennyi valójában szükséges a klubnak, valamint amelyiknek a kivásárlási ára a mértéken belül van.

"Nem én vagyok az az ember, aki ezt a klubot szét fogja szedni." - mondta Wenger.

"Úgy vélem, minden menedzsernek ugyanaz a problémája: muszáj a klub keretein belül maradnia. Most ez úgy hangozhat, mintha nem akarok pénzt költeni játékosokra, de igazság szerint semmi akadálya ennek részemről."

"Én csak úgy érzem, hogy ez a csapat nagyon versenyképes tud lenni, és ahogy mindig, most is azt akarjuk, hogy a klub keretein belül fejlesszük tovább a keretet."

"Különösen optimista vagyok ezzel a csapattal és a formájukkal. Meg van a képességünk, hogy bárkit megverjük."

"Ha egy, vagy két játékost a kereteinken belül hozzá tudunk adni a jelenlegi csapathoz, akkor meg fogjuk tenni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
sohasem költekezett nagy mértékben mindig csak ésszel.
15 éve
Törölt felhasználó
mert mikor költekezett Wenger észnélkül??? attól tartok h ezen a nyáron se fog jelentős erősítés érkezni :S pedig szükség lenne rá.
15 éve
Törölt felhasználó
"ez a csapat nagyon versenyképes tud lenni" Mikor? 5 év múlva? Néha úgy érzem, hogy Wenger sem hiszi el amit mond...Túl sokat gondol a jelenlegi csapatról, és közben meg nem jönnek az eredmények! Igenis kell igazolni! 3 ember minimum kellene sztem. Egy középhátvéd, egy DM és egy bal szélső sem ártana!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem kell 5 játékos elég 2 vagy 3 de csakis kizárólag tapasztalt jó játékosok.
15 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy itt a középpálya és a csatársor így jó ahogyan van. A védelmünk gyengesége okoz nálunk sok problémát. A védelmünk tagjai alulképzedtek és kevesen vannak. Legalább 2-ő aránylag tapasztalt és egyben tehetséges védő leigazolását támogatnám.

Szólj hozzá