Robin van Persie arra bíztatta a csapattársait, hogy senki ne távozzon a nyáron, hogy a csapategység továbbra is megmaradjon.

"A legfontosabb dolog, hogy együtt maradjunk." - mondta a jelenleg is a szerződéshosszabbításáról tárgyaló van Persie.

"Ha minden év elején három-négy játékost veszítünk, úgy nehéz fenntartani a csapatszellemet. Remélhetőleg mindenki marad."

"Ha továbbra is ilyen meccseket hozunk, mint amit ebben a szezonban láthattak tőlünk többségben, akkor tovább fogunk fejlődni. A középpályán a legfiatalabb 20, míg a legidősebb 22 esztendős."

"Elég rá nézni a mi keretünkre, és a többiek keretére, mondjuk a Chelseaére, a Unitedére és a Liverpooléra. Csak azt kell megnézni, hogy azok a keretek mennyibe kerülnek, és mennyibe kerül a mi keretünk. Úgy vélem, büszkék lehetünk magunkra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Ebből a nyilatkozatából úgy tűnik marad.Tényleg 100%-osan meg kell tartanunk a keretet és emellé még hozni 2-3 tapasztalt srácot minden posztra egyet egyet kivéve kapust.A fiatalabbak mint például ramsey vagy menjen kölcsönbe vagy az ificsapatban játsszon.
15 éve
Törölt felhasználó
Nos nézzük végig a kezdőt. Almunia szerintem 100% hogy marad. Sagna és Kolo hűségesek ők is maradnak szerintem. Clichy nem fog elmenni nem olyan mint Ashley tudja jól hogy sokkal tartozik a klubbnak. A védelemből egyedül talán Gallas a kérdéses majd meglátjuk... Azért jó lenne ha maradna. Theo most hosszabbított nem hiszem hogy elmenne. Akárki akármit mondd szerintem Cesc maradni fog tutira valahogy ezt érzem... Nasri most jött nem hiszem hogy csak látogatásba... Song egyértelmű marad kell ő nekünk. Arshavin nem megy. Ott van még RvP aki most nyilatkozott .. Am sztem valószínűbb h ő és Ade közül inkább Ade. És így a kérdésesek csak Gallas és Ade . De azt mondom senkit nem kéne el elengedni télleg. És kell 1-2 tapasztalt spíler!
15 éve
Törölt felhasználó
..,és majd jön a nyári nagy durranás Clichy távozásával(ne így legyen,de bármi elképzelhető a mai világban már senki sem tesz szüzességi fogadalmat)!Amúgy tényleg vicces fiú ez a Robin!Itt osztja az észt,hogy tartsuk egyben a csapatot,és majd ő lép le nyár közepén! :P
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem senki nem megy el.Pont RvP a legneccesebb,de bízom a maradásában,az egyik kedvencem,nem örülnék ha távozna.
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Pityesszel. Ha nem jönne senki nyáron nem lennék csalódott csak ezt a csapatot tartsuk meg, ami most van.

Szólj hozzá