Az Arsenal csapata ismét hatalmas verésbe szaladt bele hazai pályán, Arsene Wenger fiai ezúttal a Chelsea együttesével szemben maradtak alul. A játékunk összképére igazándiból nem lehet panasz, hiszen sokkal jobban kombináltunk, mint az ellenünk az elsdő félidőben bunkerfocit bemutató, célfocit játszó Chelsea. Azonban ez egy olyan játék, amit gólra játszanak, és ebből nekünk hárommal kevesebb volt.

Az Arsenal játékában leginkább a helyzetkihasználás volt rossz, ugyanis az első játékrészben kapujukhoz szögeztük az ellenfelet, Theo Walcott akár mesterhármast is szerezhetett volna, de lövései elkerülték a kaput. Hol mellé, hol fölé tüzelt. Alexandre Song is kihagyott egy nagy ziccert, ő 6 méterről nem tudta bevenni Petr Cech kapuját, aki egyébként nagyon jól védett. Az első gól Alexé volt, aki egy szabadrúgás után védhetetlenül helyezte a labdát a kapuba fejjel. A második is megérkezett még az első félidőben, Anelka messziről szánta el magát lövésre, és jól döntött.

A második félidő is aktívabb Arsenal játékkal indult, ám gól nem sikerült szerezni, kapni viszont igen. Egy balról érkező belőtt labdára Drogba érkezett, ám előtte még belenyúlt Kolo Toure, a játékszer a kapuba vándorolt, így tehát öngól született. Nicklas Bendtner behozatala (majd később Adebayoré) abszolút mértékben plusz erőt, vitalitást adott a csapatnak, a dán pedig jól futballozik mostanában, ezt határozottan állíthatjuk. A meccs hajrája felé közeledve megszerezte a szépítő gólt, és a remény az egyenlítésre felcsillant, mivel volt még egy kis idő, és lendületben volt a csapat. További Ágyús-gól nem született, helyette Wenger fiai még a kegyelemdöfést is megkapták, Anelka kapufára lőtt tiszta gólhelyzetben, a bogyó kipattant, Malouda pedig bepofozta. Tőlünk a második félidő hajrájában már csak egy veszélyes Silvestre lövésre és egy van Persie fejesre tellett, így kikapott a csapat.

A következő mérkőzés sem lesz egyszerűbb, a gárda a jövő héten az Old Traffordra látogat, ahol a vélhetően motivált Manchester Uniteddel néznek szembe az Ágyúsok, idén már negyedszer.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Tevezt hozzni kell mert nyáron elmegy az mu-bol (amugy megint egy volt játékosunl löt golt nekünk)
15 éve
Törölt felhasználó
nézétek Gerraldot:tapasztalt,angol,mecsenkét 2 golt lő
15 éve
Törölt felhasználó
szégyen ez a szezon !Remélem Wenger észre vette már hogy semmit nem ér a fiatalokal(de lettek tapasztalt játékosaink, azt eladta öket:Hleb, Flamini,Gilberto silva) ennek mi értelme van?És már sztem a játékunk (a sok paszos)nem ilik ide a premier ligbe ide kemény angol foci kell mert a MU és chelsi is alázot minket ..HAZAIN!!!!! A csatáraink a mu és chelsi védökel semmit nem tudtak csinálni felmorzsolják öket letörlik öket a pályárol.Kész ide kellenek angol tapasztalt játékosok és nem FRANCIÁK!!!!!!!!Ha nem igazolunk nem nyerünk jövöre sem semmit aztán majd mondhatjuk :MAJD JÖVÖRE!
15 éve
Törölt felhasználó
1:4 hazain mi a faszom? Ide 6 tapasztalt játékos kell b+ már a játékosok is megmondják!
15 éve
Törölt felhasználó
tomco szted nekem meg másoknak nem fáj de én még sem kezdek el itt rinyálni az nem megoldás elég hülye hozzáállás ne legyünk már olyanok mint a MU-sok akik ha kikapnak csak a kifogásokat keresik veszíteni is tudni kell és tudom azis szar amikor a MU-sok meg a chelsea-sek basztatnak minket a fórumokon akkor v nem kell fölmenni v lekell őket szarni ennyi jövőre meg tényleg mostmár megmutatjuk mindenkinek én hiszek benne úgyhogy GO GUNNERSegyébként én már annak is nagyon tudok örülni ha "csak"egy meccset nyerünk meg

Szólj hozzá