Kedd este gyakorlatilag pont került az Arsenal szezonjának végére. Az Ágyúsoknak még van három összecsapásuk az idényben, s ebből kettő bajnoki rangadó lesz, de az észak-londoniak a trófeákról már lecsúsztak, így érhető, hogy Wengernek a nyári terveiről is beszélnie kellett sajtókonferenciáján.

A francia menedzser elmondta, hogy a csapat összefogását tartja legnagyobb feladatának, de az igazolás piacot is szemmel fogja tartani, hátha adódik az Arsenal számára egy-két minden szempontból előnyös lehetőség...

"Egyenlőre nem szemeltem ki senkit se a klub számára, hisz azt tartom fő feladatomnak, hogy összefogjam a csapatot."

"Természetesen egy vagy két játékost megpróbálunk majd leigazolni, de például a csatárposztokra eléggé bő a választékunk."

"És ha igazolunk, akkor tapasztalt játékos fog érkezni, hisz rengeteg fiatalunk van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
JA és amúgy nem azért kellenek idősebb játékosok mert akik itt vannak nem tehetségesek.Mert akik itt vannak azok mind nagyon jók de fejbe nem bírnak egy teljes szezont sohase.Akik meg tapasztaltabbak átvészelik könnyeben a nehezebb időszakokat.
15 éve
Törölt felhasználó
De én úgy értem hogy mindig azt mondja hogy nem tudja hogy kit igazoljunk meg hogy utolsó nap az átigazolási szezonból azt nem állunk közel senkihez se.Háttérbe mindig tudják hogy mi van de ahhoz hogy elmondják a sajtónak kell nagyot sokat írnia egy játékosról.Ja és Wenger mindig azt mondja hogy ha kiszemel valakit akkor szól az embereknek ehelyett már mondtam mit szokott mondani.
15 éve
Törölt felhasználó
Egyértelmű hogy ide nem kellenek támadó játékosok mert nem is a támadásainkkal van a baj. Ferguson is nyilatkozta egy pár hónapja hogy nem érti hogy Wenger miért csak támadószellemű játékosokat igazol (Arshavin). Van választékunk: Eduardo,Adebayor,van Persie, Bendtner,Walcott,Vela,Arshavin. Nasri és Fabregasnak is inkább a támadás fekszik ezért is kell egy jó DM aki remélem Alonso lesz. Így egy nagyon jó kpnk lenne. Walcott-Fabregas-Alonso-Nasri(Arshavin) ott van Rosicky is meg a sok fiatal. Védelembe kell egy CB mindenképp mert Silvestre nem jó védő egyedül Djourou van cserének de ez édes kevés. Sagna cseréje Eboué az sztem jó Clichynek se kéne sztem cserét igazolni mert Gibbs megállja a helyét. Kapusposztra jó Manu és Fabi.
15 éve
Törölt felhasználó
Gyuri: CB: középső védő DM: védekező középpályás
15 éve
Törölt felhasználó
Tomco!! Ezt komolyan mondod???? Remélem csak viccelsz. Mert persze, Wenger előre nemtudja, hogy kit fog leigazolni. :-D Ilyem hülyeséget. Arsha is és a többiek is csak ide pottyantak.

Szólj hozzá