Az Arsenal kedd este 3-1-es vereséget szenvedett a Manchester United ellen a Bajnokok Ligája-elődöntőjében, ezzel az Ágyúsok 4-1-es összesítéssel kiestek a sorozatból, így számukra gyakorlatilag lezárult a szezon. A bukás után sokak megkérdőjelezték Wenger igazolási politikáját, valamint kialakultak olyan vélemények is, hogy a francia menedzser túlzottan bízik a tapasztalatlan, s még nem eléggé erős tehetségeiben.

Wenger szerint nincs ok a pánikra, s drasztikus változtatásokra sincsen szükség.

"A keddi mérkőzésen 22 éves volt a legidősebb játékosunk a középpályán. Ha ilyen korú játékosokkal Európa négy legjobb csapata közé jutottunk, akkor mi ok a pánikra?"

"Úgy gondolnom, hogy oda kell figyelnünk a kritikákra, de ennek a napnak már vége van, s úgy érzem, hogy egyre erősebbek leszünk, egyre jobban kezdünk hinni magunkba, s összességében is egyre jobbnak találom a csapatot."

"Nem tudom elképzelni azt, hogy ennyi munka után csak egy lehetőséget adjunk a tehetségeinknek, majd hagyjuk őket távozni."

"Minket kritizálnak, hogy fiatalok a játékosaink, majd azt képzelik, hogy elengedjük őket, ha elértek egy magasabb szintre. Ez nem fer."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
A Liverpoolon ha a PL-t vesszük, továbbmentünk volna, mert 1-1 volt hazai pályán, idegenben meg 4-4, így összesítésben jobbak voltunk. Ide sztem csak belső védő kell (tapasztalt), meg védekező kp. Saját magát köpné szembe Wenger, ha kinevelné Denilsont meg Songot, aztán hozna vkit eléjük. Sztem mindketten jók. Én kibírom, ha nem nyerünk semmit, de azért szebben kéne játszani, mint a MU ellen. De ezen Arshavin majd segít.
15 éve
Törölt felhasználó
De az nem lenne drasztikus változás ha érkezne 2-3 tapasztalt tök jó játékos.Ja és ok hogy ott voltunk a legjobb 4 között de a Román és a Villarealon jutottunk túl akik nem olyan nagy csapatok.A Liverpool simán kivert volna minket ha összekerülünk.
15 éve
Törölt felhasználó
ericescnél a pont ideje váltani és nem bemesélni h jó lesz mert 5 év elég bizonyíték...
15 éve
Törölt felhasználó
Igen most még valóban Európa 4 legjobb csapata között vagyunk. De jövőre sok nagycsapat fog rendesen erősíteni (Juventus,Real Madrid), ez a teljesítmény nagyon kevés lesz, nagyon figyelni kell, és igazolni is mert ez a keret jelenleg nem megfelelő a célok elérésére, persze itt a jövő csapata de ha mindenki eligazol mindig ez lesz, nyerni kell valamit mert mennek nagyok.
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger választotta a fiatalítást,akkor miért fogja most a fiatal középpályára a sikertelenséget!

Szólj hozzá