Nagyon keves maradtak optimisták, vagy realisták az elmúlt két hétben látott Arsenal produkció után, már ami a Bajnokok Ligája-szereplést illeti, Arséne Wenger gárdája ugyanis 4-1-es összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai porondról a Manchester United ellenében.

Wenger így látja a helyzetet:

"Tisztelem mindenkinek a véleményét. De úgy vélem, hogy ez a csapat már azóta is sokat fejlődött."

"Nem tagadom, a Manchester United jobban megérdemelte a továbbjutást, noha nagyon frusztráltak vagyunk a visszavágón történtekkel. Egyszerűen még csak esélyünk sem volt megmutatni, mit tudunk, mert 10 perccel a kezdés után már eldőlt a meccs."

"A modern játékban az a legnehezebb, hogy pozíciót találjon a csapat, ahonnan tudhat még küzdeni. Ezt a másik elődöntőn is lehetett látni, amikor a Barcelona tíz emberrel kikaphatott volna 4-0-ra, vagy 5-0-ra is, ehelyett 1-1-es döntetlent értek el."

"Mi már vesztett helyzetben voltunk tíz perc leforgása alatt, az Old Traffordon töréntek meg még külön nehézséget jelentettek."

"Tudom, hogy mindenki más véleményt szűr le a meccsek végén, én viszont úgy látom, hogy nem olyan nagy a különbség a két csapat között, mint ahogyan az eredményeken látszódna."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
Hát szerintem meg 3 év alatt annyi különbség gyűlt össze a két csapat között hogy az már nagyon sok.Ők 3 éve mindig nyernek valamit és soha nem sérült 2-nél több játékosuk.Ehelyett mi soha nem nyerünk semmit és minden szezonba van olyan időszakunk hogy kb 4 kezdőnk sérült.
15 éve
Törölt felhasználó
a pont Vik nél van. Ugyanis nagyobb különbség van a két csapat között. Adebayor rimánkodik az igazolásokért, Fabregas rimánkodik az igazolásokért, Hillwood rimánkodik az igazolásokért. Mikor lesz hajlandó Wenger belátni h ezt ELKÚRTA! Nem kicsit nagyon. Nagy edzőnek tartom de ezt nem lehetett véghezvinni amibe ő belekezdett. És ha jövőre is idehoz egy botswanai csodagyereket, én is ugy fogok járni mint az az afrikai szurkoló. kell venni LEGALÁBB 2(!!!!!!!) középbekket. Magas legyen de forduljon ne kanyarodjon(gyengébbek kedvéért ne legyenek lassúak. Kell venni végre egy kurva ballábas BK-t. Vagy legalább BK legyen a fasz ki van. Pires óta nincs vérbeli BK-nk. Denilsont kölcsön KELL adni. Song kezdhetne. És kell venni egy OKOS jobblábas csatárt. Olyan mint Torres a Poolban. Mintha azt halottam volna h a valencia pénzgondokkal küzködik. Nem ártana rárepülni Villa ra. Egyenlőre ennyi. Ha eszembe jut még valami majd szólokxD UFF!!! GOGOGUNNERS!!!
15 éve
Törölt felhasználó
A 2 eredmény valóban nem tükrözi az erőviszonyokat ugyanis az első meccs reális eredménye olyan 4-0 körüli lett volna a második ajándék tizivel (a játékvezető maga ismerte el h hiábázott), és sok Manchesteri elpuskázott helyzettel zárult. A reális különbség olyan 7,8-0 lett volna, Wenger nagyon jól látja a dolgokat.........
15 éve
Törölt felhasználó
Azt gondolom,hogy a sérültek miatt volt ennyi különbség a két csapat között!Ennek a csapatnak sok az,hogy ha 2 kezdő hátvéd hiányzik,de ezzel így lenne bármelyik más csapat is!
15 éve
Törölt felhasználó
Csak az a gond, hogy sokan azt szűrték le a meccsből, hogy mentálisan gyengék vagyunk. Egy angol újságíró azt hozta fel példának, hogy a MU fel tudott állni 0-2-ről a sp*rs ellen és tudott nyerni 5-2-re, mi pedig nem tudtunk felállni ellenük, pedig még több időnk is volt. Jó ez a példa nem teljesen tükrözi a valós helyzetet, hisz azért itt a továbbjutáshoz tényleg csoda kellett volna, de azért a MU elleni kudarc után ne várjuk, hogy jót fognak mondani az emberek a csapatról! Játszunk még ellenük, hát bizonyítsuk, hogy jobbak vagyunk!

Szólj hozzá